Akinek 1.2 12V-s Skoda Fabiája van, mi róla a véleménye? Nem kicsi ez a motor bele? 1.4-es motorral ismerem és nagyon szeretem. Mennyit fogyaszt kb?
Figyelt kérdés
a népítéleten már túl vagyok :)2011. febr. 12. 07:17
1/2 anonim válasza:
Egy középkorú nőrokonomnak van, az ő képességeihez túl erős. :)
Én is vezettem már, hát különösebben dinamikus vezetési stílushoz gyenge, de ha óvatos, netán félős vezető vagy, és nem szeretsz hirtelen gyorsítani, meg száguldozni, akkor megteszi, annyira azért nem gyenge.
Én sem vagyok egy száguldozós, de nekem azért kell egy 1.4-es motor.
2/2 anonim válasza:
Előszö kissé féltem az 1.2 től, és a 3 henger is furcsa volt kissé.De annyira kihagyhatatlan volt az ismerős bácsitől, a 6 éves, "tekeretlen",28 ezerrel, 8 százért, hogy végül is megvettem.Nem bántam meg.Sokszor járok ki vele Münchenbe, semmi gondja nincs.Bár nem a belső sáv ördöge,de ezt a fogyasztásával bőven kompenzálja.Kamionozom ezért nem vagyok egy padlógáz-padlófék típus, az én vezetési stílusommal még teljesen elfogadható kompromisszumokat ajánl a kocsi.Városban nem érzem a nagyobb motor hiányát,autópályán 120al szoktam tempomatozni,azt lazán bírja hosszú távon.Egyedül az emelkedőkön kellne el egy kis plusz lóerő még,főleg terhelten.Város 8 körül,a legjobb fogyasztásom 6,2 volt Győr és Salzburg között éjszaka,ami úgy gondolom egészen baráti egy benzines kombitól.Betegsége pedig jóval kevesebb van mint az 1,4nek.Talán a fojtószelep koszosodás, és a gyenge gyári szilent a legnagyobb átka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!