Mi a véleményetek a Suzuki kocsikról?
Tömegautó.
Akik ilyennel járnak azok hitelre vették mert kedvező a finanszírozásuk de nem egy álomautó.
Én utálom a suzukit, soha nem vennék ilyet, főleg hogy ma már az árán kapok egy opelt, vagy fordot.
Érdemes megvennie annak, akinek a funkcionalitáson túl semmi más elvárása nincs az autójával kapcsolatban.
Megbízható, olcsón fenntartható, kisfogyasztású, nagyon jó szervíz és alkatrészháttér. Az újabbaknál a biztonsági felszerelések sem rosszak.
Privát tapasztalati vélemény: volt 2002-ben egy wagonr+, jó kocsi volt, de törékeny, kis gyenge kasztni és nem valami jó futómű. Aztán Ignis, dettó, de kicsit elfogadhatóbb csomagtérrel.
Az Sx4 viszont egész elviselhető, bár nekem kicsit lomha.
A párom 2006-ban vett új Swift2-je: egész jól megy, ő azzal tette nőies és egyéniség-autóvá, hogy pirosat, kétajtósat vett. Ő szereti, sőt, magam is szívesen vezetem, pedig én lényegesen magasabb kategóriában utazom.
Suzukiban, ami tetszik is (nincs nekem, de tetszik) az új Grand Vitara. Haveromnak van, (Porsche mellé, télre) imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!