Hova és miért kell fagyállót tölteni a kocsiba?
Viszont ha egy motoros szemébe fújod, akkor az eléggé fel tudja ingerelni őket.
Mivel én is motorozok és fordult már velem elő, hogy egy b*zi autós látta a visszapillantóban, hogy ott vagyok mögötte motorral, és bele spriccelt a szarjával a szemembe.
Ez annyira fel tud idegesíteni, hogy legszívesebben eltörném a nyakát.És ez csak sima ablakmosóval volt.
Képzelem milyen lehet fagyállóval...
"Mivel én is motorozok és fordult már velem elő, hogy egy b*zi autós látta a visszapillantóban, hogy ott vagyok mögötte motorral, és bele spriccelt a szarjával a szemembe."
Jajj nem kellenek az összeesküvés-elméletek, nyilván nem szánékosan spriccelt le..
hát akkor nagyon rosszul volt beállítva a fúvókája, hogy mögé spriccelt. simán az alakra kell és ott el is folyik.
amúgy szerintetek a téli szélvédőmosó hogyan készül? hát persze, hogy fagyállóval
"amúgy szerintetek a téli szélvédőmosó hogyan készül? hát persze, hogy fagyállóval"
aha, csakhogy a szélvédőmosóban etil-alkohol van, ami nem mérgező, a hűtőfolyadékban viszont etilénglikol, ami igen erős méreg.
utolsónál a pont öcsibogyók.
Amúgy meg(csak kíváncsiságból) te tényleg azt hiszed öcsibogyesz hogy C-S-A-K a szélvédődre megy a PERMET?????
És Te az autóddal MINDIG 90-nel mész?
Akkor....gondolom a gyorsulásod nem lehet gyenge ja és városban SEM jársz mert ott 50 a megengedett... meg gondolom fordult már elő hogy mentél KILENCVENNEL és amikor ablakspricniztél álltak emberek az útszélén....
OMG...
A negró világítana.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!