Melyiket választanátok? Új népautó vagy régi vérbeli nagyágyú?
Sziasztok!
Ti melyiket választanátok?Vennétek egy új és szép és kényelmes,sok extrával felszerelt, jól fogyasztó, elérhető
árú kocsit(pl: H Astra)vagy ezért a pénzért vennétek egy mondjuk 10 éves BMW 180 ezer km-rel?Csak az érzés kedvéért?
A példák lehet h nem voltak pontosak...most az mindegy is... az a lényeg hogy öreg autó az autózás élményéért vagy fiatal népautó a közlekedésért?
"nekem egy tökéletesen felújított CamaroSS van...('69)"
Van ízlésed... Grat
Egy szépen rendben tartott 10 éves BMW vagy Mercedes a mai napig elvarázsol. Az, hogy gondozzák, törődnek vele úgy, ahogy egy prémium autóhoz illik.
Az új (H Astra) tagadhatatlanul használhatóbb és valószinüleg olcsóbb is a szervizelése mint a régebbi prémium autóknak. Tényleg az a kérdés hogy mit szeretnél.
HA autó kell akkor az Újabbat veszed és beletekersz 200ezeret.
Ha viszont élményből, vagy szerelemből veszel autót, akkor is egyértelmű a válasz. PL nekem a kettővel ez előtti 5ös BMW vagy az egy Generációval korábbi Subaru OUTBACK\Legacy és Forester illetve a Blobeye WRX Impreza a gyengém.
Hát igen...azt hiszem minden kommentben van igazság.
Az tényleg bámulatos hogy a "nagy vasak" pl BMW mennyire tartják az árukat!
A legjobb megoldás azt hiszem egy új autó lenne a napi használatra és egy fenevad hétvégére... dehát sajnos ezek nem mindenkinek megvalósíthatóak.
Az igazi aszfaltszaggató Camaro...hát igen...azt hiszem ez minden hímnemű egyed nagy álma... :)
A Volga egy időben nekem is nagy szerelmem volt!Az M 24-es.
Egyszer régen motorral álltam a lámpánál és begurult mellém egy csodaszép fekete példány.A motorházteteje plexiből volt és lehetett látni a motorját!
Ha nem lenne ilyen macera és sok pénz az átírási költség akkor sok autót végig lehetne próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!