Első autónak melyiket választanátok?
Elősször is amelyik jobb állapotban van.Ha mind a kettő egyforma állapotba lenne akkor én a BMW-t venném.Sportosabb futőmű,2.0 6henger,szivomotor,ezek a motrok sokat birnak.
Az Audiba szebb és kidolgozottab a belső tér.Konfortosabb futómű.
Mármint hogyan első autónak? Kezdő vezetőnek, első autójának? Ezek közül egyiket se! Ez mind a kettő nagy teljesítményű, nem kezdővezetőnek való! Ha kezdővezetőről van szó, 96-97-98-as évjáratú Golfot agy Astra-t amíg megtanul vezetni, vagy 2-3 évig, aztán kaphat jobb kocsit.
Ha nem kezdővezetőnek lesz, hanem már több éve van jogostványa az illetőnek, de még kocsija nem volt, akkor meg tök mindegy, amelyik jobban tetszik neki. Én Audi-s vagyok, így az Audi-t választanám, ha felajánlanák.
szerintem első kocsinak egyiket se mert ha törik (amire ugye van esély egy kezdő vezetőnek) akkor sokkal drágább lesz kipofozni
szerintem szerezz 1 kis rutint 1 opelon vagy olcsobb kocsikon
Én meg letoltam kamionnal több mint 600 000ret, és mégis telibevertem egy személykocsit tavaly .. :)
Ha rallyzol, akkor szerintem elég ciki ilyet kérdezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!