Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A régi fajta Swiftben tényleg...

A régi fajta Swiftben tényleg kéne lennie ilyen hangvisszajelzésnek?

Figyelt kérdés

1998-as Suzuki Swiftem van. 1.3-as, 8 szelepes, Sedan.

Azt mondta nekem egy szerelő, hogy ebben az autóban eredetileg biztos, hogy volt ,,égve maradt a fényszóró" hangvisszajelző(sorry, nem tudom mi a rendes neve ennek). Igaz ez? Ha igen, akkor hol keressem a hibát? Én még soha nem ültem olyan Switfben, amiben működött volna ez.

ma 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt benne. A vezetőajtó nyitott állására szaggatott, az égve felejtett fényszóróra folyamatos sípolással figyelmeztetett.
ma 10:59
 2/3 A kérdező kommentje:
De jó! :D És hol lehet az ezért felelős relét elérni? Merre keressem? Úgyis le akarom cserélni a komplett vezető oldali ajtómat nyáron, szóval akár közben orvosolhatom ezt is.
ma 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#1: Pontosabban a bent felejtett kulcsra szagatott, fenyszorora folyamatos sipolassal jelzett. De mindezt csak nyitott ajtonal. Nekem marha idegesito volt. Mindig ki kellett rangatni a kulcsot is, mikor nem akartam.

Ujabb autom szinten ilyen volt. Abbol mar kikotottem ezt. Lehet csak az ajtokapcsolod ment szet..

ma 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!