Vennél régebbi prémiumot?
Sokan megteszik gondolok itt a 15-20 éves BMW és Audi márkákra. Nekem egyik sem szimpatikus, de az alábbi típust el tudnám képzelni. Kb 1 éve vettem az első autómat, ami nem ez a márka, ráadásul nem is prémium. Nem biztos, hogy bele mertem volna nyúlni egy ilyen típusba, de van benne valami vonzó számomra. Kb pont ennyiért vettem az autómat, sima szívo benuin az is (bár kisebb cm3), szintén manuális ezért linkeltem ezt a db-ot.
Jöhetnek a negatív vélemények is, megbírkózok velük. Van pár gyanús részlet a múltjában, de akkor is van egy karaktere számomra.

Hello kerdező!
Ez igazából egy ford mondeo ám az megvan?
Köszi a válaszokat.
#9 1 éve is tetszett, de ahogy mondtam csak második a listán így maradtam az elsőnél, ami ráadásul nem ekkora rizikófaktor.
#11 és neked, hogy az s40 es Volvom pedig egy az egyben egy ford focus sedan? Motor az Ford benne, sőt a kasztni is alapjában véve a focus sedan. Bár a Jaguárt azért nem mondanám Mondeonak...

"#9 1 éve is tetszett, de ahogy mondtam csak második a listán így maradtam az elsőnél, ami ráadásul nem ekkora rizikófaktor."
OK, akkor csak ráuntál egy év alatt az álomautódra... Nem vagyunk egyformák. Nekem a 20 éves autómat 13 év használat után is nehéz volt elengedni. Ugyanúgy tetszett, mint mikor megvettem. Az is igaz, hogy nem laktam le, végig vigyáztam rá, nem romlott sokat az állaga ezek alatt az évek alatt. Ez kapcsolódik a garázsos témához: én végig ott tároltam. Lakatam panelban, de egy napot nem tudtam elképzelni, hogy az utcán álljon a kocsi. Volt hogy 1,5 km-re volt csak kiadó garázs. Lesétáltam naponta kétszer.
Az, hogy ráuntam nem teljesen fedi a valóságot, de kicsit esett a kezdeti lelkesedés.
Napi 1.5 km-t? Na ne már... Ez azért már fanatizmus nálam nagyon max egy hétvégi autónál tudnám elképzelni, amit max 2 hetente, havonta szezonban használ az ember, de nem vagyunk egyformák.
Milyen autó volt, amire ennyire vigyáztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!