Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 8-10 millió forintig sportos...

8-10 millió forintig sportos coupe? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Kinéztem már a gülü szemeim a mobile.de és az autoscout24 oldalon, de nem tudok dönteni.

Tetszik a Német prémium, de szemezgetek Amerikai izom verdákkal, de nem zárom ki az Olasz csődör feelinget sem.

Nem tudok dönteni!

tegnap 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mi szempont még. Ha győzöd tankolni, akkor én egy s7 audit vennék, 4.0tfsi v8.

Ha v6 turbo, akkor audi a7 vagy a5/s5, illetve e bmw 435i coupe, ami nagyon megbízható, és könnyen tuningolható, és tartós is.

Alfának van 2.0t gulia, ami nagyon szép szerintem, erőben sem rossz, de nem tudom, mennyire tartós.

2.0t-nél határ a csillagos ég. Audi minden szériája, akár mk3 tt is, vw gti vagy R akár, s3/4, mercinél a 250amg széria cla mondjuk, vagy c300/c400, esetleg 45amg de ennyiből inkább a osztály, kis eséllyel cla.

Amerikai vonal engem nem vonz, mert a turbós autókat szeretem, de a 3.7 v6 halhatatlan széria, az 5.0 v8 sem rossz, de nekem belül nem minőségi egyik amerikai vas sem, ami belefér az árba.

Én is pont ugyan ebben a helyzetben vagyok, de arra jutottam, hogy teszek még mellé 3-4 milliót, mert egy c43 amg coupe az álmom, és arra gyűjtök.

tegnap 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Kösz az irományod!

Évek óta Németben koptatom lábam, Fiat Puntoval járom a várost, ami nem mellesleg életem első autója jogsim óta.

Így igen csak vannak álmaim autók terén, de valamilyen szinten égeti a zsebem a pénz is, mert már szeretnék beleülni egy komolyabb verdába, tekintve azt is hogy végtelenül autób&zi vagyok.

BMW 435i szemezgettem vele, mert egyrészt benzines, nagyon tuningolható, megbízható, ahhoz képest hogy BMW nem igényel nagy szervízt, ha nem nyírod ki rövid idő alatt a motort... Formaterv jó, ha BMW mellett döntenék, akkor mindenképpen a 4-es széria.

Audis nem vagyok, sosem voltam... nem tetszenek, és mivel sedánok méginkább se kell.

Alfa bejövős, de félek a tipikus "olaszos" hibáktól. Ennél az autó márkánál tudok eltekinteni egyébként hogy 4 ajtaja van...

Mergában is szintén kinéztem szemem, volt már CLA, CLS500, C osztály, stb. Sok Merga tetszik.

Amerikai az pedig szintúgy number one közeli érzést kelti bennem. Szeretem a fapadosságukat, amit említesz hogy neked nem gyere be...

Igen is üvöltsön a V8, és menjen ki a világból, akárcsak sok izomautó a Route 66-on.. Az hogy fapados belül, "régi" világú, nem izgat. Hang és az erő kárpótol... Na meg megnézik, gondolok itt egy Camaro-ra, Dodge, stb.

C43 AMG Coupe babagép...Értékelem!

Szóval még nem tudom mi lesz, de egyébként nézegettem már Maserati Grandturismokat is... de a Ferrari blokkosat.Tudom luxus a fenntartása, de egyszerűen csodagép. Igazából 1-2 év német fizut még hozzárakok ehhez ami most van, belefér egy Grandturismo, ha így nézzük, de sok más is.

tegnap 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:
350/370Z.
ma 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!