8-10 millió forintig sportos coupe? Mit ajánlotok?
Kinéztem már a gülü szemeim a mobile.de és az autoscout24 oldalon, de nem tudok dönteni.
Tetszik a Német prémium, de szemezgetek Amerikai izom verdákkal, de nem zárom ki az Olasz csődör feelinget sem.
Nem tudok dönteni!

Attól függ, mi szempont még. Ha győzöd tankolni, akkor én egy s7 audit vennék, 4.0tfsi v8.
Ha v6 turbo, akkor audi a7 vagy a5/s5, illetve e bmw 435i coupe, ami nagyon megbízható, és könnyen tuningolható, és tartós is.
Alfának van 2.0t gulia, ami nagyon szép szerintem, erőben sem rossz, de nem tudom, mennyire tartós.
2.0t-nél határ a csillagos ég. Audi minden szériája, akár mk3 tt is, vw gti vagy R akár, s3/4, mercinél a 250amg széria cla mondjuk, vagy c300/c400, esetleg 45amg de ennyiből inkább a osztály, kis eséllyel cla.
Amerikai vonal engem nem vonz, mert a turbós autókat szeretem, de a 3.7 v6 halhatatlan széria, az 5.0 v8 sem rossz, de nekem belül nem minőségi egyik amerikai vas sem, ami belefér az árba.
Én is pont ugyan ebben a helyzetben vagyok, de arra jutottam, hogy teszek még mellé 3-4 milliót, mert egy c43 amg coupe az álmom, és arra gyűjtök.
Kösz az irományod!
Évek óta Németben koptatom lábam, Fiat Puntoval járom a várost, ami nem mellesleg életem első autója jogsim óta.
Így igen csak vannak álmaim autók terén, de valamilyen szinten égeti a zsebem a pénz is, mert már szeretnék beleülni egy komolyabb verdába, tekintve azt is hogy végtelenül autób&zi vagyok.
BMW 435i szemezgettem vele, mert egyrészt benzines, nagyon tuningolható, megbízható, ahhoz képest hogy BMW nem igényel nagy szervízt, ha nem nyírod ki rövid idő alatt a motort... Formaterv jó, ha BMW mellett döntenék, akkor mindenképpen a 4-es széria.
Audis nem vagyok, sosem voltam... nem tetszenek, és mivel sedánok méginkább se kell.
Alfa bejövős, de félek a tipikus "olaszos" hibáktól. Ennél az autó márkánál tudok eltekinteni egyébként hogy 4 ajtaja van...
Mergában is szintén kinéztem szemem, volt már CLA, CLS500, C osztály, stb. Sok Merga tetszik.
Amerikai az pedig szintúgy number one közeli érzést kelti bennem. Szeretem a fapadosságukat, amit említesz hogy neked nem gyere be...
Igen is üvöltsön a V8, és menjen ki a világból, akárcsak sok izomautó a Route 66-on.. Az hogy fapados belül, "régi" világú, nem izgat. Hang és az erő kárpótol... Na meg megnézik, gondolok itt egy Camaro-ra, Dodge, stb.
C43 AMG Coupe babagép...Értékelem!
Szóval még nem tudom mi lesz, de egyébként nézegettem már Maserati Grandturismokat is... de a Ferrari blokkosat.Tudom luxus a fenntartása, de egyszerűen csodagép. Igazából 1-2 év német fizut még hozzárakok ehhez ami most van, belefér egy Grandturismo, ha így nézzük, de sok más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!