Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sikersztorik, fanatikusok,...

Sikersztorik, fanatikusok, rajongók, netán csak véleményezők! Belevágnátok több éves amerikai izomautó álomproject autóépítésbe/restaurálásba?

Figyelt kérdés

Egy szó mint száz, megakarom valósítani az álmaim oldtimer autóját.

Nem más mint egy 1967-es Ford Mustang Shelby GT500 típusú muscle car.

NE úgy képzeljétek hogy kipattintok 150-200 ezer eurót zsebemből és a patika verda ott terem előttem. Nem-nem! Szó sincs erről.

Én magam akarom építeni/építtetni! Nem számít mennyi idő, nem számít hogy mennyi utána járás, és hogy mennyi pénz. Kerüljön amibe kerül.

Licitálni szeretnék egy "roncsautóra", és én magam akarom az utolsó csavarig restauráltatni.

Van itt közülünk olyan ember, aki belevágott hasonló projectbe?

Sikersztorik? Esetleg olyanok akik hasonló gondolkodással rendelkeznek?

Véleményezők,Ti mit gondoltok erről?

Célom ezzel a projecttel megvalósítani gyerekkori álmom, és büszkén körbeutazni vele a világot, az összes kiállítást megjárva, az összes híres(ebb) autótalálkozót, és egyebek.

Nem mellesleg vloggerként Youtube-ra mint tartalomgyártó egy olyan sorozatot indítanék, ahol az autó vásárlásától egészen végig a project végéig láthatnák a nézők, hogy miből is lesz a cserebogár...

Bátran kommenteljetek!

tegnapelőtt 08:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Csináld csak, csak sikert! Bár ennyi tehetség, és anyagi forrás esetén én nem ilyen kommersz autót választottam volna, de te tudod. Ne hagyd elvenni a kedved. Hajrá!
tegnapelőtt 09:50
 12/18 krwkco ***** válasza:
100%

"Azt gondolom hogy sokkal élvezetesebb belevágni egy ilyen több éves kalandba, mint kipattintani azt a 150-200 ezer eurós árat egy patika teljes restaurált autóért és "ott a kulcs vigyed" kategória."

De szerintem is ki fog derülni, hogy mindkettőnél sokkal élvezetesebb hagyni az egészet a francba.

Olvastad Csikós Zsolt Ponton cikksorozatát a Totalcar-on? A legjobban annak örült, amikor megszabadult az autótól.

#egy nem sikersztoris, nem fanatikus, nem rajongó, véleményező :-)

tegnapelőtt 10:09
 13/18 A kérdező kommentje:

11: Köszi, gőzerővel rajta vagyok!

12: Nem,nem olvastam. De aki annak örül,hogy minél hamarabb megszabaduljon az autójától,az nem annak az autónak az autófanatikusa. Aki szívét lelkét beleteszi 5-10 év alatt egy autóba, az nem azt várja hogy amint kész van eladja. Egyébként is, hagyjuk Csikós Zsoltot, mert bemutatkozott már a speedzone-nál. Nem részletezem.

tegnapelőtt 10:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hàt a fene se tudja....

Hallottam ilyet igen ismerek egy valakit aki egy öreg kiégett ritkaságot restaurâlt sikeresen ráadásul külföldről hozta.

Azért vágott bele a kiégett autó restaurálàsàba mert egyébként se volt egyszerű találni

tegnapelőtt 10:31
 15/18 A kérdező kommentje:

Amerikából hozatnám be én is az autót EU-ba (Nem Magyarországra).

Nekem olyan vásárlási szándékom van, ami pl. 50 évig az erdőközepén állt.

Számtalannyi ilyen licit és árverés van, meg Youtubeon videó is, ahogy bármilyen oldtimer jellegű autót találnak és azt felújítják.

tegnapelőtt 10:36
 16/18 BeefEater ***** válasza:
73%
Bennem akár csak gondolat szintjén is csak akkor merülne fel hasonló, ha rendelkeznék releváns szaktudással (pl autószerelő vagy karosszériás lennék) és a megfelelő műhely is rendelkezésre áll, ahol akár évekig állhat az autó.
tegnapelőtt 12:09
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Hát meggondolandó.

Fontos ellenőrzőlista mielőtt ilyenbe vagsz:

-Van sajat lakásom?

-Kifizettem a napi jarós kocsimat?

-Ha egy vasat sem keresek, van minimum fél évi tartalekom?

-Fizetésemnek/jövedelmemnek kevesebb, mint felét költöm el?

Ha mindre igen a válasz, akkor hajrá! Nekem más lenne a hobbi, de nem vagyunk ugyan olyanok!

tegnapelőtt 21:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Pontiac Firebird 1982

Egy ilyenbe én is szívesen belevágnék, ha lenne hozzá keret

tegnapelőtt 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!