Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik olyan akkumulátor...

Létezik olyan akkumulátor töltő aminél még a sarukat sem kell leszerelni?

Figyelt kérdés

Hali!

Én eddig mindig úgy töltöttem akkumulátort, hogy kiszereltem az autóból/ motorból.

Manapság látok olyan videókat, ahol nem hogy nem szerelik ki az akksit, hanem még a sarut is rajta hagyják.

Egy 2023-as Swiftem van, amire néha jó volna rátölteni kicsit, mivel rövid utakon van használva, aztán annyi mindent kell(ene) töltés után vissza állítanom ha kivenném, hogy inkább nem merészeltem hozzányúlni. Nem utolsó sorba ilyen Start Stop-os akku, így nem tudom hogy ajánlott-e a kis Lidl-s 5000 forintos töltővel nekiesni.

Köszi előre is

tegnap 18:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Soha nem veszem le a sarút. Ugyanis akkor minden beállítás elmegy alapba, s fél órát szórakozhatok, mire mindent visszaállítok.
tegnap 20:08
 12/12 A kérdező kommentje:
#11 Na igen nekem is ez a bajom. Köszi mindenkinek!
tegnap 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!