Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy próbáljam ki a motorozást...

Hogy próbáljam ki a motorozást, hogy tudjam nekem való-e?

Figyelt kérdés

Lehetetlen kérdés, tudom, csak egyszerűen hónapok óta rávagyok akadva arra, hogy de szívesen motoroznék(robogónál max egy szinttel komolyabb motorral, tehát semmi vadulás😝) de mi van ha elkezdem a jogsit és mikor már ott ülök a motoron derül ki, hogy nekem ez mégsem megy, nem olyan mint ahogy elképzeltem, nem nekem való stb.

Tehát erre esetleg valami megoldás?

Ismerős nincs, akinek kipróbálhatnám a motorját🥹

tegnapelőtt 09:20
 1/10 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam például mint a gokart, dodzsem, csak motoros verzióban😄
tegnapelőtt 09:21
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Véleményem szerint egy rövidke motorozástól nem jössz rá, hogy tetszik e a dolog. Ez igazából minimum pár hónap tapasztalat után alakul ki. Az elején sokáig frusztrált leszel mert nem megy minden gördülékenyen (ami normális). Amikor kialakultak a reflexek, magabiztosan tudsz menni, rájöttél hogy milyen irányba érdeklődsz (sport/terep/túra/stb) és felmérted a földrajzi, anyagi lehetőségeidet, akkor lehet igazán véleményt alkotni.

Én nem ismerek olyan embert aki pár hónap után abba hagyta volna. Olyan van több is aki egyszer kipróbálta, rossz élmény volt és feladta.

tegnapelőtt 09:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem azt akarom tudni hogy menne-e, van-e hozzá érzékem, igen, ahhoz idő kell, hogy ez kiderüljön.

De ahhoz hogy valamit eldöntsünk hogy tetszik-e, egyértelműen nem kell több hónap.

tegnapelőtt 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Menj be valami olyan céghez ahol lehet motort kipróbálni. Jobbat nem tudok.
tegnapelőtt 10:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Safety Hungary-nál van olyan tanfolyam, hogy Kezdő (0), ami direkt olyanoknak van, akiknek nincs jogsija, de szeretnék kipróbálni a motorozást.

[link]

tegnapelőtt 10:35
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 ez nagyon jó, köszönöm😊
tegnapelőtt 10:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
HA tudsz biciklizni akkor lehetne valami fogalmad róla, nem kell hajtani.
tegnapelőtt 12:38
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 van egy kis sebesség különbség😊
tegnapelőtt 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Kezdésnek bérelj egy elektromos rollert.

Hasonló érzés csak kicsiben.

Nem a sebesség különbség számít hanem az érzés és az élmény, h motorozol.

Nagy motorral is lehet lassan menni de akkor is ott van az érzés és az élmény is.

tegnap 05:21
 10/10 anonim ***** válasza:

És hidd el, ahogy megjön a rutin vágyni fogsz nagyobb motorra.

A nagyobb motor nem = a vadulással

Kicsivel is lehetsz bolond és naggyal is lehetsz szerény.

Nem a motor dönti el hanem a fejed.

tegnap 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!