Teljesen zárt bukósisak alá is ajánlott símaszkot felvenni?
Figyelt kérdés
10-15°C alatti hőmérsékleten a teljesen zárt sisak is áthűl annyira menet közben, hogy érdemes alá venni egy vékonyabb anyagú símaszkot? Ér egyáltalán ez valamit? Vagy inkább csak a komfort miatt továbbá hogy nem lesz koszos a sisak belseje?tegnapelőtt 20:36
1/6 anonim válasza:
Ahogy neked kényelmesebb, úgy csináld!
2/6 anonim válasza:
Nem vettem olyant észre, hogy áthűlne a sisak, ilyen gondom sosem volt, pedig mentem 10 fok alatt motorral, igaz az enyémen elég nagy túrapexi van,ami sokat fog, simán megyek felhajtott sisakplexivel 100 felett is, de azért némi szél mindig jön a sisakra is, és alá.
Ezért hűvösebb időben már én is felveszem a maszkot, csak azért, hogy ne fázzon a nyakam, de ilyen célra jó a csősál is, csak akkor nehezebb forgatni a fejem. Komfortosnak nem mondanám, mert azért zavarja az arcomat , de ahogy írtad is védi a sisak belsejét a koszosodástól. Szóval ez nekem csak időjárásfüggő, hajat meg elég gyakran mosok,pl hétköznap munka után mindig.
3/6 anonim válasza:
Próbáld ki. Ha fázol vegyél, ha nem nem.
4/6 anonim válasza:
A sisak belseje ki van bélelve hungarocellel ( vagy nevezzétek ahogy akarjátok ) ,ez nagy mértékben " hőszabályzó " szerephez jut.Tehát,a simax ebből a szempontból felesleges.Ha buksz akkor nem nyújt plusz védelmet.Csak a flanc kedvéért használnád?A te dolgod.Viccesen, ha bankot mész rabolni akkor szinte kötelező az inkognitásod megtartása érdekében.:-D
5/6 A kérdező kommentje:
#4 Nekem ilyen puha szövet anyagból van az ami közvetlen érintkezik az ember fejével, régebben már hallottam hogy a sok használat alatt ez elkoszolódhat-kiszakadhat. Ezért gondoltam.
ma 15:35
6/6 anonim válasza:
Kérdezőnek.A puha szövet alatt található a habositott anyag.Ugye azért nem gondolod,hogy csak a műanyag és puha szövet található benne?Ha így lenne az nagyon gázos lenne és csak az a kettő anyag biztositaná a fejünket baleset esetén?Hát nem lenne sok értelme a bukónak ha nem lenne benne űtéselnyelő valamilyen fokig.Ezen gondolkodj el egy pillanatra.Amikor a tervező asztalon van egy autó karosszériájának a terve akkor figyelembe kell venniük az űtés elnyelésre is.Amikor a suzukit tervezték erre valahogy nem figyeltek oda,meg is van az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!