Gergö The King kérdése:
Ciki fullos felszereléssel kezdőként menni A2 tanfolyamra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövő tavasszal szeretném elkezdeni az A2-ot 23 evesen. (Tudom 23,5-tol elkezdhetném már a korlátlant is de nem szeretnék 24 éves koromig várni a vizsgával.) És most hogy itt állok a szezon végén, szeretnék kicsit vásárolgatni előre is. Alapból a gyorsasági motorok tetszenek és ahhoz illenek az ilyen versenyruhák, akar 1 részes vagy 2 részes. A kérdésem hogy nem gáz hogyha ilyen teljes felszereléssel megyek el tanulni teljesen kezdőként? Nem szeretnék külön most venni még farmert is meg egy lazább dzsekit hogyha annyira nem használnám.ma 13:38
2/2 anonim válasza:
Nem ciki, mert senki nem foglalkozik azzal, hogy te milyen ruhában gyakorolsz a tanpályán. Csak lehet nem lesz neked abban kényelmes tanulni, gondolok arra, hogy az ilyen bőrruhák akkor "kényelmesek", mikor sportmotoron ülsz, de ezekben az iskolákban inkább Naked gépek vannak. Másik dolog, hogy tanfolyam esőben is van, én a forgalmi vezetésem 90%-át esőben vezettem le, és a bőrruha nem igazán szereti ha megázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!