Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki fullos felszereléssel...

Gergö The King kérdése:

Ciki fullos felszereléssel kezdőként menni A2 tanfolyamra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövő tavasszal szeretném elkezdeni az A2-ot 23 evesen. (Tudom 23,5-tol elkezdhetném már a korlátlant is de nem szeretnék 24 éves koromig várni a vizsgával.) És most hogy itt állok a szezon végén, szeretnék kicsit vásárolgatni előre is. Alapból a gyorsasági motorok tetszenek és ahhoz illenek az ilyen versenyruhák, akar 1 részes vagy 2 részes. A kérdésem hogy nem gáz hogyha ilyen teljes felszereléssel megyek el tanulni teljesen kezdőként? Nem szeretnék külön most venni még farmert is meg egy lazább dzsekit hogyha annyira nem használnám.

nov. 16. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki.
nov. 16. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki, mert senki nem foglalkozik azzal, hogy te milyen ruhában gyakorolsz a tanpályán. Csak lehet nem lesz neked abban kényelmes tanulni, gondolok arra, hogy az ilyen bőrruhák akkor "kényelmesek", mikor sportmotoron ülsz, de ezekben az iskolákban inkább Naked gépek vannak. Másik dolog, hogy tanfolyam esőben is van, én a forgalmi vezetésem 90%-át esőben vezettem le, és a bőrruha nem igazán szereti ha megázik.
nov. 16. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Elméleti oktatásra ciki.

Gyakorlatira nem.

nov. 17. 05:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Az az elvárás hogy fullos felszerelésben legyél.

Bár én nem bírtam benne főleg a rutin részét, ott belesülsz nyáron a ruhába.

nov. 18. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:

hát szerintem még egy ezres sportmotorhoz is hülyén néz ki utcán a bőr overál meg a csizma... szóval az, hogy "ahhoz illik" eleve hülyeség, főleg egy kismotoron :D (a 250cc és lejjebb azért na...).

De ettől függetlenül menj abban amiben akarsz. Tanfolyamon volt egy nő, megvolt minden cucca több százezret elköltött rá de még a 125-ös motorral is eldőlt a tanpályán egyhelyben megfordulásnál, az sokkal gázabb :D

nov. 30. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:
A versenyruhák versenyre valók, közúton a hétköznapokon csak szenvedni fogsz benne. A gyorsasági motor meg pályára való. Kezdőként nehezebb irányítani és megtanulni motorozni mint a naked vagy túra gépen.
dec. 2. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezzel sokat segítesz egy kezdőn. Nyilvan ő is magzatpótban akar nagy sebességgel kanyaridni közúton 23 évesen mint te. Ettől jól meg fogja tanulni a motorkezelést. Kár egy könnyebben kezelhető stílussal kezdenie mert ez feelinges.
dec. 2. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
csak arra reflektaltam amit mondtal… a kezdonek meg nem mindegy? Mindegyikhez fel kell nőnie meg a nakedhez is. Amugy meg egy 125 vagy 250-es “sportmotor” nagyon nem 600 vagy nagyobb sportmotor, kis virsli kerekek, 140 kilos motor, aki ilyennel nem tud mit kezdeni az ne is menjen tovabb :D
dec. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!