Wcpumpa01 kérdése:
A-korlátlan kategória kötelező felszerelés gyakorlathoz/vizsgához?
Figyelt kérdés
Milyen kötelező felszerelésre van szükség? illetve adnak vagy nekem kellene vinnem?2024. jún. 11. 18:04
1/2 anonim válasza:
Iskola válogatja, hogy tud-e adni, vagy sem. Ahol én voltam, ott max bukót tudtak volna, de senki nem akar olyant felvenni, ami kitudja hány fejen volt, ráadásul nyáron bele is izzadsz.
Tehát kell bukó, valamilyen protektoros, kabát, kesztyű, protektoros nadrág nem feltétlenül kell, elég a farmer, és rá térdvédő, illetve motoros csizma sem kell, elég a magasszárú cipő vagy bakancs.
2/2 anonim válasza:
Motoros cipő vagy csizma nem feltétlenül kell, de olyan lábbeli kötelező, ami tartja a bokád. Tehát lehet akár túrabakancs, de nem lehet tornacipő. Térdvédő, könyökvédő lehet a hosszúujjú/szárú ruhára rávéve. Bukósisak természetesen kötelező. Illetve kell gerincprotektor is, van, akinek annó rutinvizsgára én adtam kölcsön kabátot, mert az ő kabátjából ki volt véve a gerincprotektor, az iskolában meg épp nem volt olyan formájú, ami belefért volna. A mi iskolánk bukót (ha vettél alá fejkendőt/maszkot), könyök- és térdvédőt tudott adni igény esetén, de már órákon kérték, hogy azért vizsgára mindenki szerezzen be magának, ne helyben kölcsönzött cuccokkal vizsgázzunk. Hozzá kell tenni, hogy ez egy jól felszerelt iskola volt, ahol helyben is árultak térdvédőt meg cipőt. Sok ismerősöm meg haveroktól kért kölcsön dolgokat, de ha úgyis motorozásra adod a fejed, jobb minél hamarabb beszerezni mindent, amit úgyis hordani fogsz motorozás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!