Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alany egy 1.5 dci 74 kw...

Zoli 97 kérdése:

Az alany egy 1.5 dci 74 kw Adott egy magasnyomasú ami cserélve lett de csere után ugyan úgy nehezen indul be . A kérdés hogy amikor jár a motor nagy szenvedés árán siker be indítás után levegő buborékok mennek a magasnyomasu hoz ez lehet probléma?

Figyelt kérdés

febr. 16. 08:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Menetközben szépen jár nem kormol nem ingadozik az alapjárat

Viszont mikor alacsony sebességről akarok ki gyorsítani és lusta vagyok vissza váltani akkor ki írja h injection fault és stop

De elveszem a lábam a gazrol és el is tűnik és szépen húz tovább

Minden képpen érdemes lenne piszkálni az injektorokat vagy elsőnek kezdjem a csövek kel

febr. 16. 08:43
 2/11 anonim ***** válasza:
28%

"Magasnyomasú" micsoda? Dédanyám térdkalácsa?

Látatlanban meg nem lehet autót javítani, tehát bárhol lehet a probléma!

febr. 16. 08:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Magasnyomású szivattyú
febr. 16. 08:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Minden képpen érdemes lenne piszkálni az injektorokat vagy elsőnek kezdjem a csövek kel"

Alapszabály:

Ne nyúlj hozzá! Bízd szakemberre az olyan dolgokat, amelyekhez nem értesz.

febr. 16. 08:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem kertem h javítsd meg csak kérdeztem h esetleg találkozott e már valaki ilyen problémával és neki mi volt a baj
febr. 16. 08:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Persze természetesen a szerelő teszi a dolgát nem akarok én injektorokat piszkálni de amit tudok azt meg csinálom rajta magam most azért h egy műanyag csövet cseréljek nem fogom oda vinni h ez a baj érted
febr. 16. 08:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó, működőképes autót akarsz, akkor vidd el szervizbe, ahol értenek is hozzá.

Ha meg saját magad akarsz mókolni, akkor legyél vele tisztában, hogy magadnak kell megoldani a problémákat, mert látatlanul az interneten keresztül egészen biztosan nem fog tudni segíteni senki.

febr. 16. 08:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Hat ezzel azért nem értek egyet mert sokszor volt már példa hogy egy válaszoló olyan problémát tart fel amit más nem és meg nem is kellet szerelőhöz vinni érted de látom nem teljen volt tiszta a kérdés ha valamit nem tudok elviszem a szerelőhöz maradjunk ebben mert ott jobban járok

Szóval valaki találkozott e már ilyen problémával és neki mi volt a baj?

Illetve mi lett a megoldás ?

febr. 16. 08:55
 9/11 anonim ***** válasza:
35%

Az 1.5 Dci kicsit elcseszett konstrukció, mivel kispórolták belőle a gázolaj visszahűtőt, ez miatt meg ha valaki azzal szórakozik, hogy a tankban kevés gázolajjal jár, akkor a tank falán lecsapódó pára bekerül az üzemanyagrendszerben, az meg szépen elkezdi szétszedni a magasnyomású szivattyút, a fémreszelék meg utána megy a befecskendezőkbe. Szóval itt várható mind a 4 injektor cseréje, teljes rendszer átmosása, és lehet egy új nagynyomású szivattyút is vehetsz.

Itt írnak erről:

[link]

febr. 16. 09:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#8 Látom nem érted mi a baj.

Ez egy olyan probléma, amire sok válasz lehet. Tételezzük fel, hogy a "legjobb" eset 10 perces munka, a "legrosszabb" eset meg 200 ezer forint és 3 nap munka. Valaki itt jön és leírja, hogy "ó hát ugyanez volt nekem is, nekem a "legrosszabb" volt, az meg lett csinálva, azóta tökéletes". Nyilván nem örülsz neki, hogy ez az ára, de hé, legalább utána jó lesz az autó, ugye? Dolgozol vele 3 napot, elköltesz 200 ezer forintot... és az autód még mindig szar, mert neked valójában teljesen más problémád van. Hiába ugyanaz a tünet, azt a tünetet neked más okozza. Neked valójában a "legjobb" eset áll fenn. 10 perc és 0 forint helyett elbasztál 3 napot és 200 ezer forintot. És akkor utána meg jössz vissza hisztizni, hogy át lettél verve, a válasz(ok) miatt vertél el egy csomó pénzt és időt, az autó meg még mindig szar, mekkora rohadék gonosz férgek vagyunk, mi tehetünk mindenről.

Azt hiszed a levegőbe beszélek? Ez nem egyszer megtörtént. Évek óta aktív vagyok itt, láttam már ilyet nem egyszer. Amikor azt írjuk, hogy nem tudunk segíteni, azt nem azért írjuk, mert nem AKARUNK segíteni, hanem mert tényleg nem TUDUNK segíteni. A tippelgetés csak félrevezetést eredményez, az pedig nem jó se neked, se nekünk.

febr. 16. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!