Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs egykis empátia,...

Miért nincs egykis empátia, tolerancia az emberekben? Se nem suzukis vagyok, se nem 60feletti kalapos ember... Sőt még 45 se vagyok. A büntetést és az indokolatlan félig, meddig szándékos futómű tönkretételt kifizeti valaki az autósoknak valaki?

Figyelt kérdés
tegnap 18:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%
Ez egy nagyon szomorú történet volt, igazán meghatódtam.
tegnap 19:37
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
Hogy én miért nem tapasztalom mostanában ezeket, meg a szabálytalankodókat, nem tudom. Covid után minden sarkon volt egy szabálytalankodó, anyáztam is rendesen, mostanában ha van is, akkor csak kicsit szabálytalan. Vagy hozzászoktam és leszarom(ezt ajánlom neked), vagy nem tudom. Mindenesetre nekem az elsődleges, hogy épségben odaérjek a célomhoz, ha valaki menni akar, lehúzodok, hadd menjen, mégis az nekem miért lenne jó, ha feltartom? Ha pedig nem tartom biztonságosnak a magasabb tempót, akkor nem megyek többel, majd megelőz ha lesz rá lehetősége.
tegnap 19:50
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

Pszichikailag vezetésre alkalmatlan.

Mellesleg egoista, mert mindent kidumál, hogy de akkorisakkoriscsaknekivanigaza.

Lehet, hogy ha egyszer tényleg kiszedné valaki a kocsiból egy ilyen f.szoskodás alkamábal, kicsit helyrebillenne az az érzékeny lelke.

tegnap 19:53
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem egy facebook postban ventillálsz?
tegnap 20:18
 15/23 A kérdező kommentje:

"Ha szétesik akkor meg kell csináltatni, ha pedig nincs pénz autót szervizelni, akkor add el."

Enyém nem esik szét mint a tiéd, pont ezt előzöm meg!

Utólsó, örülnék ha tőlem is meg mernéd kérdezni!

Középkorú hölgytől...

tegnap 20:32
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

"forgalom akadályozása címszóval szerepel a kreszben"

A KRESZ-ben nem szerepel "forgalom akadályozása" címszó.

Forgalom INDOKOLATLAN akadályozása szerepel. Az pedig elég jó indok, hogy nem akarod szétb_szni a futóművet a közlekedésre alkalmasnak messziről sem nevezhető magyar utakon.

"járj busszal"

Örülök, hogy felhoztad mint példát, mert pont a buszokkal kapcsolatban kerül elő a téma, hogy a mai modern alacsony padlós, kényes buszokat nem a magyar útviszonyokra tervezték és ezért mennek rasszá pár éven belül. Nyilván ugyanez érvényes a saját autódra is.

"Azt pedig ennyi idősen már ideje lenne észrevenni, hogy nem egyedül vagy a világon"

Teljesen igazad van, a sok dudálós embernek ideje lenne észrevenni, hogy nem egyedül vannak az utakon.

"nem npc-k, mint a wow-ban, hanem hús-vér emberek, akik előbb-utóbb megunják hogy feltartod őket, és egyikük úgy fog orrba verni"

Igazad van, nem a Need for Speedben vagy, az előtted haladó nem egy NPC, csak aztán ne csoldálkozz, ha egy-egy dudálós mutatvány után valaki kiszáll és orrba fog verni.

tegnap 20:49
 17/23 anonim ***** válasza:
26%

"megunják hogy feltartod őket, és egyikük úgy fog orrba verni"

Érdekes, engem még egyik sem mert orrba verni, pedig egy párszor kiszálltam már megkérdezni, hogy miért dudálnak, persze szemtől szembe már senki nem nagylegény :D

tegnap 20:52
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Itt rinyáltok a 300 ezres kacatotokkal! Egy felni 350 az A7-re, örüljetek engedik ezeket a autónak nem mondható semmiket, annak örülj nem elöttem mesz én volt h már rángattam ki autóst mert nyomoronc módon megáll körforgalomnál. Dolgozz és lesz autód!
ma 02:24
 19/23 A kérdező kommentje:
Utólsó, neked max csepel tacsko campinged van. Ha kirángattál valakit akkor hány perccel jutottál előbbre? Csak vigyázni az úton történő ráncigálással. Még a nagy strici is megütötte a bokáját!!
ma 06:19
 20/23 anonim ***** válasza:
27%

Te nagyon depressziós vagy, vagy egy tök idétlen aki mindent szarul csinál.

Lehet csak irritálod az embereket, mert olyan szarul vezetsz.

ma 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!