Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda accord 2004 2.0 benzin ...

Honda accord 2004 2.0 benzin Hdiegindítás után egy ideig (kb 1 perc) csörgő hangot hallani, utána elhallgat és szépen jár a motor. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

tegnap 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Láncos vezérlésű? A lánc is okozhat ilyet, amikor már laza. Ilyenkor cserélni szokták a láncot.
tegnap 19:10
 2/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a hangja

Láncos vezérlés, 200ezer km van benne.

tegnap 19:14
 3/13 A kérdező kommentje:
A kereskedő önindítót is mondott, őszintén annyira nem értek hozzá, de szeretném kideríteni nyilván, mi lehet a baj.
tegnap 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Vedd le az olajbetöltő sapkát, rá lehet látni a láncra? Gondolom nem, de hátha. Ha leveszed a sapkát hangosabb ez a hang?
tegnap 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha láncos és fárad akkor hidegindulás után adhat ilyesmi hangot, ameddig nincs olajnyomás.

De mint laikus, csak tippeltem egyet....

tegnap 19:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Megnéztem, nem hangosabb, és nem látni rá a láncra. Az a szíj nem adhat ki ilyen hangot? 200ezer km után a láncos vezérlés nem szokta felmondani a szolgálatot nem? Pláne honda.
tegnap 19:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem hangosabb, akkor az nem lánc hiba. Meg kell nézni alulról valami belelóghat vagy csapágyas. Görgő vagy valami hasonló lesz akkor. Legjobb lenne leszedni a hosszbordás szíjat és megpörgetni a görgőket, ha ezt meg tudod csinálni. Önindító nem adhat ilyen hangot szerintem.
tegnap 19:57
 8/13 A kérdező kommentje:

Akkor nem olyan nagy a gond?

Csak 500kmre lakom, hétfőn megyek haza (egyetemről), és ott van szerelő akit ismerünk szeretünk. Gondolom akkor a jelenlegi állapotban, hogy amúgy gyönyörűen jár, ha bemelegedett, akkor nem lehet gond ez az út?

Amikor leveszem a sapkát hang az jön ki belőle, de nem a csörgő hang erősödik, hanem a motorhang csak, vagy nem tudom hogy írjam le, ilyen kellemes duruzsolás, mintha lenne alatta egy jobb kipufogó vagy nemtudom.

tegnap 20:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Illetve nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!!
tegnap 20:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Mivel nem erősödik az a hang sapka levételkor így nem lehet nagy a baj, bátran elmennék vele így bármekkora távot, ha muszáj, mert nem komoly a baj.
tegnap 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!