Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Idősek miért vannak annyira...

Idősek miért vannak annyira oda a Pannóniáért?

Figyelt kérdés

Elhiszem, hogy nekik az volt az álommotor, vagy akár volt is nekik, de mellette meg leszólják a modernebb motorokat, miközben Pannóniák totál megbízhatatlanok voltak.

A múltkor SX50-as Apriliával voltam, és egy idős új odajött, és elkezdte fikázni a motort, hogy milyen kókány megoldás gumiidommal összekötni a porlasztót és a hengert, miközben persze gyári megoldás, és vagy 20-30 éve minden gyártó ezt alkalmazza.

Mikor elkezdtem dolgozni a suli után, akkor már szóba sem mertem hozni a motorozást, mert egyből áradoztak a szakik ezekről a motorokról.

jan. 19. 08:40
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

#20 Mindenhol 1975-öt írnak mint a gyár bezárásának éve, és én abban az évben születtem, és 14 évesen csináltam a segédmotor jogsit, és akkor már nem lehetett látni az utakon Pannóniát, vagyis 14 évvel az utolsó motorok legyártása után eltűntek.

Ezzel szemben meg most is közlekednek 20 éves Japán vagy más egyéb országbeli motorok az utakon.

jan. 20. 19:31
 22/22 anonim ***** válasza:

#17: Persze, mert bicikliről ülhettek át Pannonia-ra, nem egy Kawasaki-ról. Ezt ismerték az emberek, ehhez fértek hozzá, ez volt a "jobb" opció a lehetőségek közül. Ez a mentalitás ma is az élet számos területén megfigyelhető.

jan. 21. 07:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!