Lehet valahogyan védeni az autó akksiját a nagy fagyokban?
Figyelt kérdés
Napi szinten kell használnom az autóm, munkába járás céljából. Eddig a lakóhelyemen volt a munkahelyem de váltottam, így harmadik hete, hogy a napjaim részévé vált a személygépkocsi használat. Nem vagyok tehát túl rutinos szóval ezért is tettem fel a kérdést. Arra lennék kiváncsi, hogyan is lehetne azt kivédeni azt, hogy a fagyos időjárás reggelre ne szívja le az akkumulátorát a kocsinak. Fedett beállóm van de az egyik oldalról nyitott, járja a szél. Előre is köszönöm a segítő válaszokat!jan. 14. 18:02
11/18 anonim válasza:
Arra sem nagyon biztatlak.
Ha egy akkunak vége, akkor azt hiába töltögeted.
Igaz, lesz a garázsban egy új és drága töltőd, de akkor is kell venni egy másik akkut.
12/18 anonim válasza:
Én ma -13 fokban indítottam be a kocsit és napi használatban van. 2 éve kellett cserélni egy akkor 7 éves akkumulátort szóval ahogy írták ha jó a töltés és az akkumulátor akkor indulnia kell. Nálam megy bele a maxxmotion és kész. Egyszer izzítok és indítom is.
13/18 krwkco válasza:
"pont valami ilyesmire gondoltam."
Egyébként az ilyen burkolat nyáron is hasznos, ha az autó napon áll. Mert csökkenti az aksi felmelegedését A hosszan tartó magas hőmérséklet megrövidíti az élettartamot.
14/18 mindentudó99 válasza:
#11 Nem tóltő gyorsindító. Bár tóltő is kell akinek kocsija van
16/18 anonim válasza:
#15: Hogy fel tudja tölteni a lemerült akkumulátort. 🤦♂️
17/18 mindentudó99 válasza:
#14 Igen . Képzeld azért kell hogy feltöltsd az aksit ha váratlan műszaki probléma miatt lemerül. Vagy már gyengélkedik télen mert régi.
18/18 A kérdező kommentje:
Láttam olyan töltőt, hogy van benne bikázó funkció. Arra gondoltam, hogy nem ártana egy olyan.
jan. 15. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!