1/4 anonim válasza:
Nem, mert annyit fogyaszt mint egy űrhajó, és brutálisan fog veszíteni az értékéből.
3/4 anonim válasza:
17ezer euró:D 2 év és 8 ezer euró lesz kb.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyiért mennek a hasonló Insigniák... Ehhez lehetne viszonyítani. 7,4-ért nekem kicsit soknak tűnik. Főleg azért, mert az a 104.000 km nem olyan extrém kevés...
Ugyan ilyen motorral rendelkező K Astrám van. 2018-as, de majndnem fele ennyi benne a km. Amúgy én szeretem, dinamikus, nincs vele probléma. Aki azt írta, hogy annyit fogyaszt, int egy űrhajó, valószínűleg képről látott csak ilyen autót és mégis így osztja az észt. Egyáltalán nem sokallom a fogyasztását. Az Insignia nehezebb, de abban sem vészes, ha az ember nem folyton a szemét is kinyomva, padlógáz-satufék stílusban, gyilkolva a technikát közlekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!