Milyen japán autót vegyek 1 millió alatt?
Ezeket néztem: Nissan Almeira, Swift, Mitsubishi Colt.
Mind a hármat 1.5-össel.
Ezekhez hasonló japán autókat tudtok még írni?
A felsoroltakról vélemény?
Abszolút nem kell elengedni a Suzukit a biztonság hiánya miatt.🙂
Hihetetlen, hogy az emberek fejében még a mai napig az első generációs Swiftre aggasztott “papírautó” kifejezés él. Az a konstrukció tényleg papír volt, de egy 2005-től gyártott Swift semmivel nem törékenyebb, mint egy vele hasonló kategóriájú autó.
+1 szavazat a Swiftre. 1.5-ös motorral vedd, ha teheted, mert az 1.3-nál előfordul váltóhiba. De motorikusan mindkettő elnyűhetetlen, melléfogni egyikkel sem fogsz. Nekem is volt, imádtam.
Hihetetlen, hogy egyes emberek biztonságosnak tartják a Suzukit...
Szerencsére még nem volt balesetem (bár Volvót vezetek), de inkább ütköznék egy 1 milláért vett 20 éves japán autóval pl. az általam ajánlott Avensissel, mint egy hasonló korú Suzukival... Lehet lepontozni, de a biztonság az első és nálam a Suzuki Swift ettől messze áll. 10-es voltam, tulajdonképpen a 11-re reflektáltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!