Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen japán autót vegyek 1...

Milyen japán autót vegyek 1 millió alatt?

Figyelt kérdés

Ezeket néztem: Nissan Almeira, Swift, Mitsubishi Colt.

Mind a hármat 1.5-össel.

Ezekhez hasonló japán autókat tudtok még írni?

A felsoroltakról vélemény?

jan. 9. 18:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Abszolút nem kell elengedni a Suzukit a biztonság hiánya miatt.🙂

Hihetetlen, hogy az emberek fejében még a mai napig az első generációs Swiftre aggasztott “papírautó” kifejezés él. Az a konstrukció tényleg papír volt, de egy 2005-től gyártott Swift semmivel nem törékenyebb, mint egy vele hasonló kategóriájú autó.

+1 szavazat a Swiftre. 1.5-ös motorral vedd, ha teheted, mert az 1.3-nál előfordul váltóhiba. De motorikusan mindkettő elnyűhetetlen, melléfogni egyikkel sem fogsz. Nekem is volt, imádtam.

jan. 12. 00:00
 12/12 anonim ***** válasza:
14%

Hihetetlen, hogy egyes emberek biztonságosnak tartják a Suzukit...

Szerencsére még nem volt balesetem (bár Volvót vezetek), de inkább ütköznék egy 1 milláért vett 20 éves japán autóval pl. az általam ajánlott Avensissel, mint egy hasonló korú Suzukival... Lehet lepontozni, de a biztonság az első és nálam a Suzuki Swift ettől messze áll. 10-es voltam, tulajdonképpen a 11-re reflektáltam...

jan. 12. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!