Van a férjem nevén egy ingatlan. Faterom megelőlegezte az ingatlan árát és kifizette. 5 Millió forintot. De a házra költeni kell kb 3-4 M forintot (fűtéssel együtt számoltuk) Milyen hitelt tudnánk felvenni?
Lakásvásárlás így kizárva mivel már a nevén van.
Össz vissz 8-9 M forintra lenne szükségünk.
A férjem nettó 360.000-370.000 ft keres.
Én kismama vagyok nemsokára megszületik a gyermekünk így én nem dolgozom nem kapok semmit.
Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Hát az 5M-os ingatlan minden, csak nem forgalomképes, szerintem erre a bank nem fog hitelt adni, annyit biztos nem, amennyire gondolsz
0 megtakarítással, munka nélkül, terhesen, a párod viszonylag alacsony fizetésével akartok belevágni az eladósodásba?
Nem tartom jó ötletnek... Az esetleg nem jó, hogy édesapád (nem a faterod) részét neki törlesztitek és nem a banknak?
A házon pedig csak a legfontosabbakat csináltassátok meg, hogy lakható legyen (fűtés, szigetelés)
Öngyilkosság lenne ekkora hitelt most a nyakatokba venni
Nyilván mindenki pénzből él.
Ezt az 5 Millió forintot nem szeretném neki évekig elhúzni.
Arra gondoltam hogy felújítási hitelt igénybe venni.
De nem tudom, hogyan működik a folyamat.
#5 Ha nem tudod, talán menj be egy bankba és kérdezd meg, vagy hívj fel egy hitelközvetítőt.
Ha szerencsétek van, akkor tudtok szabad felhasználású jelzálog hitelt felvenni, ha az ingatlan hitelezető. Ha nem, akkor marad a szeméyli kölcsön.
Szabadfelhasználási hitelnél forgalom képesnek kell lennie az ingatlannak.
Az pontosan azt jelenti, hogy “félkész-kész” állapotban van?
Vagy hogy nincs rajta hitel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!