Van a férjem nevén egy ingatlan. Faterom megelőlegezte az ingatlan árát és kifizette. 5 Millió forintot. De a házra költeni kell kb 3-4 M forintot (fűtéssel együtt számoltuk) Milyen hitelt tudnánk felvenni?
Lakásvásárlás így kizárva mivel már a nevén van.
Össz vissz 8-9 M forintra lenne szükségünk.
A férjem nettó 360.000-370.000 ft keres.
Én kismama vagyok nemsokára megszületik a gyermekünk így én nem dolgozom nem kapok semmit.
Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Ez a világ az ilyen emberek miatt ilyen romlott.
Nem tudtok normálisan válaszolni?? Akkor ne is kommenteljetek.
Taps nektek baromállatok!!!!!
"De ilyen minimális jövedelemre ne is akarjatok."
Kierdemelted a jutalmad!
A probléma az, hogy ilyen kis értékű ingatlanra max 2-3M Ft jelzáloghitelt lehetett volna kérni vásárlára, de az sem kizárt, hogy a ház állapota miatt nem is adtak volna rá lakáshitelt.
Felújításra jelzálog alapon szintén ebbe a problémába fogtok ütközni, a ház értéke miatt.
Talán majd a felújítási támogatás jöhet, ha majd elindul vele a kormány nyár közepére, de ezzel jó esetben csak a felújítást tudjátok megoldani, a családi kölcsönt nem tudjátok visszaadni
Erre a jövedelemre nem igazán szabadna 5M Ft személyi kölcsönt felvenni, de nem nagyon van más választásotok, ha nem akarjátok részletekben visszafizetni a családi segítséget.
Én igazából azt nem értem, amikor elfogadtátok az 5M Ft-ot, mi volt a tervetek, miből adjátok majd vissza?
Lehet itt megsértődni a válaszokon, de meglehetősen felelőtlenül ugrottatok bele ebbe a házvásárlásba, ha nem jártátok körbe előre a hitel lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!