Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW valóban egy megbízhatatlan...

BMW valóban egy megbízhatatlan autó, vagy ez csak sztereótipia?

Figyelt kérdés
jan. 4. 10:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom, nekem egy 15 éves Honda Accord eléggé "prémium" életérzés, tágas, kényelmes, mindent és még többet is tud, mint ami egy autóban igényem. És 300 ezer km felett tudom, hogy már gyakorlatilag eladhatatlan a magyar használtpiacon értelmes áron, illetve most már azért tényleg csak idő kérdése, hogy szükséges legyen a kuplungcsere, de az valamit mond, hogy 300 ezer km alatt olajon, hűtőfolyadékon, gumin és fékbetéten kívül semmit nem kellett csinálni vele.
tegnapelőtt 09:10
 22/24 anonim ***** válasza:

3. Tudod te hogy mi az hogy prémium?

AZt még azok is elismerik akik újat vesznek belőle hogy 5-6 évig nagyon jók ezek de aztán már sok a kérdőjel.

Ha meg egyszer megbontják, akkor nagyon sokszor hozza az újabb hibákat elő, mert lehet hogy rosszul szerelik össze.

A prémiumba bele tartozik az ülés , az összes belső hogyan néz ki, a hang szigetelés és még sok minden .

De ezek amit itt leírtam nem igen romlik el sose.

EZ a rész prémium marad nagyon sokáig.

A motor , a váltó, a hajtás , fékek, kormányzás meg ezeknek a segédberendezései amik ha elromlanak akkor bizony zsebbe nyúlós nagyon.

Például most láttam egy videót ami kigyulladt a merci.

ELég sokat elmondott a csávó róla hogy mi és miért kerül annyiba.

EGy tömítés ami 2900 ft, de több mint egy munka nap mire kicseréli mert mindent lekell bontani hozzá, már rögtön 300000 ft lesz.

Ezt teljesen felesleges egy hétköznapi munkás embernek megvenni, mert lehetetlen fenntartani meg nincs is rá szüksége.

REégebben én is venni akartam BMW-t, de a munka miatt nem tudtam .

Közbe néhány kollégám meg 2 sógor is vett.

Nagy volt az öröm meg a dicsekvés, áradozott mindenki hogy na ez már igen, nagyon jó autó.

AZtán szép lassan elcsendesedtek amikor hol ezt hol azt kellett javíttatni nekik.

Úgy hogy kb 3 éven belül mind eladta és aztán mondták el hogy nagyon sokba került ez nekik és még se volt jó sose.

tegnapelőtt 11:35
 23/24 anonim ***** válasza:
47%

#22 Csak az a baj, hogy a sok gyökér birka meggyőzte saját magát arról, hogy egy szar autó pont attól prémium, mert szar.

Sok baja van, ráadásul nevetségesen drága az alkatrész és/vagy bonyolult, időigényes a szerelés. Ez gyakori nagy kiadásokhoz vezet. És akkor jön a tahó, hogy ennek az autónak milyen drága a fenntartása, de ő gazdag és nem probléma. És mivel sok pénzbe van az autó, rögtön párhuzamot húznak a prémium megnevezéssel. Elvégre ami sok pénzbe kerül, az prémium. Szerintük.

Teljesen elmebeteg, kicsavart gondolkodás ez, dehát erről szól a kapitalizmus.

tegnapelőtt 11:42
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
A bmwnek mindig 2x orulsz. Eloszor mikor meg tudtad venni, utani mikor ra tudtad melegiteni a kovetkezo verebre.
tegnapelőtt 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!