Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW valóban egy megbízhatatlan...

BMW valóban egy megbízhatatlan autó, vagy ez csak sztereótipia?

Figyelt kérdés
jan. 4. 10:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%

Premiumot ertsd a muanyag belterre. Melle a technika idozitett bomba. Ha megnezel youtubeon egy bmws csatornat, azt latod, hogy a 10 eves auto soha nincs kesz. Mindig takolnak rajt valamit, 2 hibat kijavitanak jon helyere 3. Majd a vege az eladas lesz. Itt meg olyan alkatresz is tonkre tud menni, ami mas kocsikaban soha, pl szivosor.

Nem hiaba van hatalmas gondban a nemet autoipar. Szart gyartanak dragan. Japanok, koreaiak mar evtizedek ota jobb minoseg tudnak. Mostanra a kinaiak is. Bmw az utolsok kozt van jelenleg a megbizhatosagban. Holtversenyben az audival es a mercivel.

jan. 4. 11:21
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

#10 "1x láttam fotót egy dízel BMW motorblokkról, aminél típushiba, hogy elrepednek a hengerek"

Jól mondod, egyszer láttál. Ez NEM típushiba csak a húszéves kocsiknál tojnak rá mindenre a tulajok, felforralják és a többi, azért repednek el.

jan. 4. 11:26
 13/24 anonim ***** válasza:
50%

#10 Pont tegnap "vitáztam" ilyen németprémiumos hülyegyerekkel, mert elkezdte magyarázni, hogy a Volvo soha nem ért fel hozzájuk. Hát mondom báttya, az én Volvomban minden komfort berendezés megtalálható, ami egy BMW-ben, vagy Mercedesben, viszont emellett míg azok 200-250 ezer kilométer után igénylik a teljes generált, addig az enyémben 392 ezer és úgy jár, mint az új, pedig elrontott vezérléscseréből adódó motorhibával vettem, a legrosszabbra számítottam, mert eléggé meg volt kínozva, ehhez képest összeraktam jól a vezérlést és hibátlanul megy azóta is. A ratyi németprémium meg 200 ezer alatt összeszarja magát akkor is, ha hímestojásként bánsz velük.

Na ez a különbség a valódi prémium és a prémium látszat között. Ezelőtt 30 évvel még a BMW is képes volt erre, mint amit a Volvoról írtam. De 30 évvel ezelőtt már elég régen volt, a mai BMW szóra sem érdemes, főleg nem tiszteletre.

jan. 4. 11:29
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
Ahol szakad a vezermulanc, hajtokarcsapagyat kell cserelni, kigyullad, karacsonyfa a muszerfal az nalam a bovli kategoria, nem premium.
jan. 4. 11:34
 15/24 A kérdező kommentje:
10-12milliós kategóriában megbízható, dinamikus autót tudtok mondani?
jan. 4. 11:35
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
15-ös, Skoda Octavia, Mazda 6.
jan. 4. 11:42
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Mazda CX30
jan. 4. 11:45
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
Nem a BMW-vel van baj. Csak sokaknak a BMW a 20 éves, lerúgott, külföldről behozott autót jelenti.
jan. 4. 12:08
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Meg lehet nézni nyugodtan, szinte ugyanannyiba kerül az utángyártott alkatrész hozzá mint pl. egy suzukihoz, de több kell hozzá az tuti, meg a szerelő ott húz le ahol akar, mert prémiumod van, pénzed is van. Na meg ugye szinte minden műanyagból van rajta, szóval olyan dolgok is tönkremennek, ami egy japán autón soha.
jan. 4. 12:27
 20/24 mindentudó99 ***** válasza:
58%
Tiktokngyőri BMW szervíz videókat nézegess. 150 ezernél teljes motorgenerálok vannak. Vicc. Régi kocsik meg 500 ezret elmennek motor bontás nélkül. Ha még megjegyzem ezt azt írják aki prémiumot vesz legyen pénze szervízre. Marhaság. Azért legyen prémium hogy hosszútávon megbízható legyen. Múltkor az egyik típusba valahol motorcserét javasoltak 10 milláért🤣🤣 A hyőri srácok 5 milláért felújították. Szintén vicc összeg ez is. Ha lenne pénzem rá se vennék
jan. 4. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!