BMW valóban egy megbízhatatlan autó, vagy ez csak sztereótipia?
Premiumot ertsd a muanyag belterre. Melle a technika idozitett bomba. Ha megnezel youtubeon egy bmws csatornat, azt latod, hogy a 10 eves auto soha nincs kesz. Mindig takolnak rajt valamit, 2 hibat kijavitanak jon helyere 3. Majd a vege az eladas lesz. Itt meg olyan alkatresz is tonkre tud menni, ami mas kocsikaban soha, pl szivosor.
Nem hiaba van hatalmas gondban a nemet autoipar. Szart gyartanak dragan. Japanok, koreaiak mar evtizedek ota jobb minoseg tudnak. Mostanra a kinaiak is. Bmw az utolsok kozt van jelenleg a megbizhatosagban. Holtversenyben az audival es a mercivel.
#10 "1x láttam fotót egy dízel BMW motorblokkról, aminél típushiba, hogy elrepednek a hengerek"
Jól mondod, egyszer láttál. Ez NEM típushiba csak a húszéves kocsiknál tojnak rá mindenre a tulajok, felforralják és a többi, azért repednek el.
#10 Pont tegnap "vitáztam" ilyen németprémiumos hülyegyerekkel, mert elkezdte magyarázni, hogy a Volvo soha nem ért fel hozzájuk. Hát mondom báttya, az én Volvomban minden komfort berendezés megtalálható, ami egy BMW-ben, vagy Mercedesben, viszont emellett míg azok 200-250 ezer kilométer után igénylik a teljes generált, addig az enyémben 392 ezer és úgy jár, mint az új, pedig elrontott vezérléscseréből adódó motorhibával vettem, a legrosszabbra számítottam, mert eléggé meg volt kínozva, ehhez képest összeraktam jól a vezérlést és hibátlanul megy azóta is. A ratyi németprémium meg 200 ezer alatt összeszarja magát akkor is, ha hímestojásként bánsz velük.
Na ez a különbség a valódi prémium és a prémium látszat között. Ezelőtt 30 évvel még a BMW is képes volt erre, mint amit a Volvoról írtam. De 30 évvel ezelőtt már elég régen volt, a mai BMW szóra sem érdemes, főleg nem tiszteletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!