Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW valóban egy megbízhatatlan...

BMW valóban egy megbízhatatlan autó, vagy ez csak sztereótipia?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
46%
Valoban az, mar a 4-5 eveseknel is komoly problemak lehetnek. Rendszeresen latok fiatal peldanyokat a leallosavban.
tegnapelőtt 11:03
 2/24 anonim ***** válasza:
40%
Részben az részben nem. Persze hogy sokat látni belőle mert a lefingott darabokat pengőért megveszik a csórójóskák és csodálkoznak ha lekotlik.
tegnapelőtt 11:04
 3/24 A kérdező kommentje:
de ez mitől van, pedig azt mondják ez egy prémium szegmens.
tegnapelőtt 11:05
 4/24 anonim ***** válasza:
40%
#3 Több a komfortelektronika benne így több dolog van ami elromolhat. Meg motortechnikában sem az 1.2 Papajet, vannak már három négyturbós túlbonyolított motorok amelyeket nyúznak mint állat majd kifinganak sokszor a megfelelő szervizelés híján.
tegnapelőtt 11:07
 5/24 anonim ***** válasza:
89%
Prémium autó = prémium árú az alkatrész és a szervizköltség is. Amibe sokan nem gondolnak bele, amikor az utolsó hitelből felvett fillérjüket is arra költik, hogy legyen egy BMW-jük.
tegnapelőtt 11:12
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát a prémium megnevezés nem a semmiből jön, viszont az megcáfolhatatlan, hogy ez a megnevezés már csak egy tévhit. Régen a minőség egyik bástyája volt (aminek része a megbízhatóság is), de kb. 20-25 éve már egy talicska fos az egész.
tegnapelőtt 11:14
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
#5 Vagy mikor úgy akarnak E46-ot hogy egy Swiftet nem tudnak fenntartani....
tegnapelőtt 11:15
 8/24 A kérdező kommentje:
320i-ket nézegetek, kb 10-12milliós összegért, viszont lehet ezért inkább maradok egy 7es GTI.nél(golf)
tegnapelőtt 11:16
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a prémium is kétes. Nekem a múltkor végre valaki elmagyarázta, mit jelent: hogy minél több minden testreszabható legyen benne. Hát, nekem nem igényem, hogy matt hupililára fessék az autót és hófehér bőrülések legyenek benne. Az tény, hogy némely BMW-nek, Audinak veszett jó a futóműve, olyan kanyarokat simán be lehet venni vele, amihez átlag népautóval azért érdemes a sebességkorlát alá lassítani az átlag úrvezetőnek, ha sávon belül akar maradni.

De azért az is tény, hogy én pl. kormányszervós cégnél dolgoztam (prémium, japán, amerikai gyártóknak is szállít), hát, megvan a véleményem az autóipari elektronikai tervezésről, ami inkább arról szól, hogy legyen minél olcsóbb, aztán gányolnak valami szoftvert amit jó sokáig kell foltozgatni hogy értelmesen működjön. Másik meg hogy ezekben a "prémium" autókban is egyre több a műanyag.

tegnapelőtt 11:18
 10/24 anonim ***** válasza:
37%

1x láttam fotót egy dízel BMW motorblokkról, aminél típushiba, hogy elrepednek a hengerek!

A két henger között, mert olyan vékonyra öntik gyárilag a blokkot.

Na ehhez képest az általam egy antiautó kategóriába tartozó pezsó se tud ilyet.

Ha keresek is használt autót, béjemvé meg sem fordul a fejemben.

De ha látok is az úton valahol, mély sajnálattal szemlélem a sofőrjét.

Kedvencem, amikor a valagmaban jön egy ilyen, és tolna lefele, merthát mit keresek én az úton a f.stalicska bontószökevényemmel?

tegnapelőtt 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!