BMW valóban egy megbízhatatlan autó, vagy ez csak sztereótipia?
Igen, a prémium is kétes. Nekem a múltkor végre valaki elmagyarázta, mit jelent: hogy minél több minden testreszabható legyen benne. Hát, nekem nem igényem, hogy matt hupililára fessék az autót és hófehér bőrülések legyenek benne. Az tény, hogy némely BMW-nek, Audinak veszett jó a futóműve, olyan kanyarokat simán be lehet venni vele, amihez átlag népautóval azért érdemes a sebességkorlát alá lassítani az átlag úrvezetőnek, ha sávon belül akar maradni.
De azért az is tény, hogy én pl. kormányszervós cégnél dolgoztam (prémium, japán, amerikai gyártóknak is szállít), hát, megvan a véleményem az autóipari elektronikai tervezésről, ami inkább arról szól, hogy legyen minél olcsóbb, aztán gányolnak valami szoftvert amit jó sokáig kell foltozgatni hogy értelmesen működjön. Másik meg hogy ezekben a "prémium" autókban is egyre több a műanyag.
1x láttam fotót egy dízel BMW motorblokkról, aminél típushiba, hogy elrepednek a hengerek!
A két henger között, mert olyan vékonyra öntik gyárilag a blokkot.
Na ehhez képest az általam egy antiautó kategóriába tartozó pezsó se tud ilyet.
Ha keresek is használt autót, béjemvé meg sem fordul a fejemben.
De ha látok is az úton valahol, mély sajnálattal szemlélem a sofőrjét.
Kedvencem, amikor a valagmaban jön egy ilyen, és tolna lefele, merthát mit keresek én az úton a f.stalicska bontószökevényemmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!