Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Küszöb csere után nem festik...

Küszöb csere után nem festik le a gyári színére?

Figyelt kérdés

Van egy 2003-as régi swiftem és nagyon szeretem azért is akarom rendbe tenni.

Sajnos elérte az idő vas foga és cserés a 2 küszöb. Soha nem volt még lakatolva.

De sajnos sok lakatolt suzuki autót látok ahol csak ilyen matt feketére van fújva és elég ronda. Megcsinálja nekem a lakatos ha megkérem hogy fesse le pirosra? Gyári állapothoz ragaszkodom és pénz nem érdekel!

tegnapelőtt 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Gyári állapothoz ragaszkodom és pénz nem érdekel!"

Ezek a kulcs szavak. 😉

A Swift elég kis értékű autó, a küszöb lerücsizése és fényezése még 30-50.000Ft (tippeltek nem vagyok képben a fényező tarifákkal) sokan nem akarják ezt kifizetni ezért egy fekete takarást kap a csupasz fém 1-2 ezresért. És mivel nem kötelező sokan el vannak így.

tegnapelőtt 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért nem őt kérdezed?

Autómat elvinném festékkeverőhöz, "leveszik" a színét, megkapom spray formájában.

Persze kell alapozó is.

Ennyi..

Ha egyébként sem szokott lakatolás után festeni, akkor külön szalaggálás,

ha igen, megcsinálja..

Nekem gyárilag fekete alvázvédős a küszöb alatti rész..

tegnapelőtt 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pénzért mindent meg fognak csinálni.
tegnapelőtt 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Lesz ott más gond is ha alánézel. Nem éri meg már arra a 22 éves kocsira költeni. Ha a pénz nem érdekel, vegyél egy fiatalabb, biztonságosabb autót. Jobban jársz.
tegnapelőtt 14:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem baj ha lesz ott más gond mert meg javíttatom.

Az hogy vegyek fiatalabbat szóba se jöhet. Ezt tudom otthon szerelni segítség nélkül mint pl. fékek cseréje vezérlés csere és olaj stb. de egy komolyabbal már nem hinném hogy lehet otthon javítani.

Jó ez nekem full extrás és működő klíma is van benne plusz van két papír nélküli donor autó az udvaromon.

tegnapelőtt 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kasznisok,főleg a kisebb 1 személyes műhelyek általában nem foglalkoznak fényezéssel, főleg ha csak küszöbről van szó. Tesz rá neked egy alapozót,de utána neked kell felkeresni egy fényezőt.
tegnapelőtt 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!