Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg 40EFt lesz a műszakivi...

Tényleg 40EFt lesz a műszakivizsga autóra?

Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem eddig valami 20EFt-ot kellett fizetni de a sógorom azt mondja,hogy ettől az évtől 40EFt lesz.Nekem ez egy kicsit gyanúsan sok bár tudom,hogy ebben az országban csak lehúzni szeretik az embereket de most leginkább az államra gondolok.

jan. 1. 21:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
* a nyugdíjakat miért csak 3.2 %-kal emelik akkor , az miért nem infláció követő.
jan. 2. 06:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Németországba is már minimum 150 euró...
jan. 2. 08:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Németországba is már minimum 150 euró..."

Igen, csak Németországban nem 800-1000 euró egy havi valós nettó mediánfizetés. Ha havi 1 milliót keresnék, hidd el, engem sem érdekelne, hogy most két évente 20 vagy 40e.

jan. 2. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem tavalyelőtt ősszel is 30 ezerért műszakizott az autóm, az itten szervizben, motorom meg 16 ezerért tavaly.
jan. 2. 08:59
 15/17 anonim ***** válasza:
13 hidd el én se milliókat kapok Németországba hanem 650 ezer forintnyi eurót.. ( 1600 euró)
jan. 2. 10:03
 16/17 A kérdező kommentje:

9/

Hát azért még van mit lopni ha már nem is olyan sokat de a lakosságtól.

jan. 2. 14:36
 17/17 A kérdező kommentje:

10/

A pénz meg van az ő számláikon csak mivel elrakták maguknak nekünk azért van hiány.

jan. 2. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!