Ez vajon még hány évig megy át műszakivizsgán? A vizsgabiztos hívta fel rá a figyelmemet, hogy lehet két év mulva már buki emiatt.
Ha megcsináltatod akkor sokáig.
Ha nem akkor a következőn már biztos nem. De ezen se kellett volna már átengedni
Nem tudom egy Swift ér-e annyit, hogy megcsináltasd, de szerintem ennek már kettővel ezelőtti vizsgán sem lett volna szabad átmennie, most meg a legelső pillantás után mélyen kellett volna bevésni, hogy bukta.
Véletlenül nem írnád le, hogy hol volt ez? Szívesen bezáratnám az ilyen patkányokat.
Igazából ennek már most se kellett volna jatt nélkül átmennie..
Csináltasd meg, akkor jó lehet sokáig.
Elég sok vizsgahely van ahol át lehet jattolni kocsit szerencsére..
Nem kell ezeket bezáratni, sok olyan autó van amivel SEMMI baj nincs de mégse megy át normál helyeken..
Nem azzal van a gond, hogy átmennek az ilyen autók, hanem azzal, hogy nem tudjuk mire is használják őket.
Én volt, hogy három helyre vittem az autómat elzetes műszakira.
Mindhárom helyen mást hoztak ki hibának.
Most akkor mégis miről beszélünk?
#7 saját magadnak írkálsz? :D :D
Sok olyan autó van ami lehet pl rozsdamentes, hibátlan, fék-futóművel, csak valahonnan hiányzik a szent "E" jel, de amúgy pont hibátlanul működik, de ilyen fityfasz hülyeségek miatt kipenderítik. :)
#8 Törölve lett valami. Vagy elírtam. Fene tudja, ne ebbe köss bele.
Soha nem fog E jel miatt megbukni semmi. Nem figyelik. Szerinted minden egyes elemen megkeresik? Egy egész nap rá menne egyetlen autót. Ez az E jelre való mutogatás csak azoknak a hülyesége és kitalációja, akik valami illegális módosítást végeztek el az autón, ami bukáshoz vezetett. Az ilyen módosítások E jellel is bukást érnek. Nem az E jel hiánya a probléma, hanem hogy olyan módosítást eszközöltek, ami szabályellenes.
De a tuning egy teljesen más téma, itt most az egyszerűség kedvéért szerintem maradjunk az átlagos, gyári autóknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!