Tényleg 40EFt lesz a műszakivizsga autóra?
Februártól az eddigi 16.290 Ft-ról 26.700 Ft-ra drágul a hatósági díj. Ha nem közvetlenül vizsgapontra vitted, hanem szerelőhöz, akkor nyilván az ő munkaideje is hozzá jön. + ha van előzetes átvizsgálás, akkor még az is. Így lehetett eddig 20-25e körül is akár. Minden sallanggal együtt a 40 reális lehet.
Nekem február 24-én jár le a műszakim. Ha 30 nappal korábban viszem, elvileg nem vesztek az érvényességi időből és január utolsó hetében még a régi árat fizetem. Ezt tervezem.
2/
Nekem is január 25-ig érvényes a műszakim általában céghez szoktam vinni de nem szoktam semmilyen előzetes vizsgálatot csináltatni vagy ilyesmi mert rendben tartom az autóm és elsőre mindig tökéletesen levizsgázik.
1/
Függ esetleg attól is,hogy mondjuk nagy város e vagy kisváros vagy esetleg budapest vagy ilyesmi?Mert én vidéken élek kisvárosban itt a biztosítás is olcsóbb szokott lenni nem úgy mint mondjuk budapesten.
Nekem 2023 ba 26ezer Ft volt és ebbe benne volt az előzetes átvizsgálás. Én nem szarozok autószerelővel, elviszem egy vizsgaállomásra úgy kérek időpontot hogy elő műszaki, és ha minden oké akkor rögtön menjen éles műszakira és így megúszok még egy kört ezzel és 1 óra alatt megvan minden. Én amennyire tudom rendben tartom az autómat, ha olyan van szervizbe viszem.
Nem tudom mennyivel lesz drágább, de azért szerintem túlzás hogy 40 ezer ft legyen.
#6 26 volt neked és most 10 ezerrel emelkedett a hatósági díj és az átvizsgálás sem lesz olcsóbb max drágább, úgyhogy minimum 36 lesz azon a helyen ahol csináltattad, de lehet az óradíj is emelkedett akkor több.
Most jutott eszembe, hogy a 30 ezer ft nekem fényszóró magasság állítással együtt volt annyi.
6/
Hát én anno olyan 20EFt-ot fizettem ha 40EFt lesz akkor az megkétszereződés ami már tényleg túlzás egy szaros műszakivizsgáért.
Ez is a kormány jó gazdaság politikájának az eredménye.
Mindent elloptak, az uniós pénzek meg nem jönek, valahogy azért nekik kell a pénz.
De mindennek emelik az árát az infláció követő adóemeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!