Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem nő a motorosok száma?

Miért nem nő a motorosok száma?

Figyelt kérdés
Globális felmelegedés van, az autók egyre drágábbak, parkolójegy és a benzin is drágul. Minden a motorozás mellett szól.
dec. 29. 12:53
1 2
 1/14 dirtboy ***** válasza:
52%

Mi az hogy globális felmelegedés van? Télen is pólóba jársz odakint?

Max 300-as robogókkal leheten helyettesíteni az autózást mert az már bírja tartósan a pálya tempót is. Egy 300-as robogó azért nem két forint. És mellé kell ugyan úgy autó is mert nem tud egy motor kiváltani egy autót. A csomagtartó kb annyira elég hogy bele rakd a sisakot nem hogy rendesen bevásárolj vele.

Nyáron rárohadsz a motorra,télen meg ráfagysz,esőben szarrá rol rajta.

Családosok nem tudnak vele közösen elmenni sehova.

Én motoros vagyok tehát nincs bennem semmi ellenszenv a motorozás iránt de tény hogy autót nem tud pótolni egy motor.

A globális felmelegedés pedig globális lehülést fog okozni pár 10éven belül amikor már leáll majd a golf áramlat.

dec. 29. 13:34
 2/14 anonim ***** válasza:
53%
Mert sok az idióta az úton..
dec. 29. 13:56
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
#2 Jézus fasza... az emberiség érdekében, kérlek soha többet szót se ejts bármiről, aminek bármilyen tudományos területhez köze van.
dec. 29. 14:25
 4/14 Szolovjov ***** válasza:
Legalább szezonban többen motorozhatnának az biztos. Télen én sem hozom elő, nyáron viszont az autót nem. Fene fog belerohadni az 50 fokos fémdobozba. Ráadásul egyedül utazni egy 5 személyes járművel nem éppen ésszerű.
dec. 29. 15:56
 5/14 dirtboy ***** válasza:
100%
3-as mi baj a kettes válaszával? És miköze a tudománynak a sok idiótához az utakon?
dec. 29. 17:05
 6/14 anonim ***** válasza:
#5 Vagy törölve lett előtte valami válasz, vagy én néztem be a sorszámot, de lényeg a lényeg, a tiédre reagáltam.
dec. 29. 17:29
 7/14 dirtboy ***** válasza:
72%
Akkor kifejthetnéd kicsit tudományosabban is mert attól hogy sokadik anonim senki beírja ide hogy ne válaszoljak tudományos dolgokra még valahogy kevésnek érzem. Fejtsd ki kérlek bővebben ne fukarkodj a szavakkal. Legyen több tudományos cáfolat kevesebb fölényeskedő dumával. köszi
dec. 29. 17:35
 8/14 anonim ***** válasza:

#7 Hát ez a baj, hogy még csak azt sem tudod mikor beszélsz hülyeséget. De segítek.

"Mi az hogy globális felmelegedés van? Télen is pólóba jársz odakint?"

És ami ennél is nagyobb ordító f*szság:

"A globális felmelegedés pedig globális lehülést fog okozni pár 10éven belül amikor már leáll majd a golf áramlat."

A részleteknek járj utána magadtól. A valóság a végtelenségig részletezve van ezernyi megbízható forrásban, szóval nem hiszem, hogy nekem kellene ezt elmagyarázni relatív röviden. Viszont ha te teszel ilyen marha kijelentéseket, akkor azt neked viszont illene alátámasztanod hasonlóan releváns, megbízható forrással. Persze olyan nincs, de a lehetőséget megadom, figyelek.

dec. 29. 17:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Motorok is egyre drágábbak. Sok embernek fontosabb az élete, mint hogy közlekedjen, a motor életveszélyes.
dec. 29. 18:05
 10/14 dirtboy ***** válasza:

Akkor mondom.

A kérdező úgy említett a globális felmelegedést mintha azt akarná mondani hogy nincs olyan hogy motoros szezon. A motorokat az év 365 napjában használhatjuk akár az autókat. Innen szárazik a kérdésem hogy attól hogy globális felmelegedés van netán ő télen sem fázik? Valóban szerinte télen is motorozni fognak az emberek hogy spóroljanak?

A másik szerinted ordító f aszság az hogy lehüléshez vezet a mosatni felmelegedés.

Ezt kérlek nem én gondoltam ki mert nekem ez nem szakmám így a szakma beliekre bízom a megállpítást.

Magam Laza Boritól vettem aki meteorológus,repülésmeteorológus és jelenleg energetikában dolgozik. Nem egy konteós hülye.

A golf áramlat erősen gyengül. 50év alatt 15%-al gyengült az áramlat és az üteme egyre nő.Ennek az oka a globális felmelegedés és a nagymértékű jég olvadás grönlandnál. A golf áramlat brutális mennyiségű meleglevegőt juttat európába is de a teljes bolygó időjárására jelentős hatással van az áramlat. Ha leáll akkor kb 4 fokkal hűvösebb lesz hazánkban és újra keményebb telek jönnek.

dec. 29. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!