2000-es években mikor motoroztam akkor mindenki gyorsaságit vagy endurót tolta, meg volt pár chopperes és robogós.
tegnap 17:02
1/4 anonim válasza:
Sportmotorozás már divatjamúlt dolog, akinek van az meg pályázgat vele, viszont túrázásra, hosszabb utakra kényelmetlen, kemény a futómű, nem igazán kényelmes az üléspozíció sem, az utas tenyérnyi üléséről nem is beszélve. Mellé a szar magyar utak szétcseszik a csuklódat.
tegnap 17:33
2/4 anonim válasza:
Tenyleg divatjamult?
2000-es evekben tenyleg mindenki ilyet akart, de csak a kinezete es a csajozasi potencial miatt.
Mar nem meno ez sem?
tegnap 18:39
3/4 anonim válasza:
Azok, akik a 2000-es években veled együtt motoroztak, azóta öregedtek vagy 20 évet. Akkoriban, huszon- vagy harminc-egypár évesként tudtak hasalni a sportmotoron, mostanra viszont a negyvenes vagy ötvenes éveikben járnak, felszaladt pár kiló, nem úgy hajlanak már az ízületek és kényelmesebb egyenes derékkal, fűtött nyeregben ülve motorozni. Mivel a motorkerékpár hobbieszköz, ezért jellemzően a középkorú, befutott, jómódú emberek vásárolják, nekik pedig mások a prioritásaik, mint a fiataloknak. Őket nem érdekli, milyen köridőt nyomnak le a Pannóniaringen, sokkal fontosabb azt posztolni Instán, hogy hány ezer kilométeres túrát teljesítettek, ahhoz pedig túramotor vagy túraenduro kell.
tegnap 18:40
4/4 dirtboy válasza:
Szerintem nagyban hozzá járult a dologhoz az is hogy ma már sokkal több autó van az utakon így kevésbé lehet kihasználni a sportmotorokat. Illetve szerintem az nyomós ok hogy egyre kisebb az eltérés a sportmotor és a naked vagy sporttúra közt. Ma már teljesen megszokott hogy egy új 1000-res naked vagy sporttúra 160 lóerő feletti teljesítménnyel jön ki.
Régebben nem volt olyan motor amivel olyan gyorsulást kaptál és ugyan azt a tempót diktálhattad mintha sportmotorral mennél. Az meg hogy 40-50km/h-val kevesebb a végsebesség nem igazán fontos,a nagy forgalom miatt amúgy sem sűrűn tud az ember 250nél többet menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!