Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosoknál mennyire gyakori,...

Motorosoknál mennyire gyakori, hogy sérelmezik az autósok, hogy lámpánál előresorolnak?

Figyelt kérdés

ma 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, és ahogy telnek az évek, egyre kevésbé. Konkrétan én azt tapasztalom, hogy amíg normális motoros vagy (tényleg csak álló autók között sorolsz, nem vagy pofátlan, felismered, mikor nincs elég hely és akkor nem erőlködsz), addig nagyon sok autós még álló helyzetében is szándékosan segíteni próbál, amint észlel. Nekem csak jó tapasztalatom van autóssal. Tán egyszer szólt be egy furgonos, hogy "hova sietek".
ma 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyáron egyszer volt egy ilyen esetem, amikor úgy tűnt meg volt sértődve egy audis, mert már piros+sárgánál "kilőtt"
ma 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen, de pl. én Pesten a Hungárián sokszor azt tapasztalom, hogy az autósok direkt lassabban indulnak, hogy még kettő mellett el tudjak menni, mert én úgyis gyorsabban felveszem az utazótempót.
ma 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gyakori. Én abszolút meg tudom érteni őket. Ha nem holmi robogóról van szó, mire az autós kapcsolja a kettest a motoros már rég a következő faluban jár. Szerintem semmilyen hátrány nem éri a nagy átlag autóst ezzel hogy a motoros beelőzi.
ma 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!