70ccm malossi robogó tapasztalatok?
Mennyire szívás az 50-es robogót átépíteni egy átlag halandónak?
Mennyit fog fogyasztani nagyjából? Tegyük fel egy átlag 60-as tempó mellett? (Az lenne a cél, hogy ne kelljen nyélgázon menni, hanem ez a 60-as tempó legyen kényelmes)
Mennyire figyelnek a rend őrei? Mi a büntetés, ha levillognak a Hungárián, hogy 60-al repülök a külső sávban? :)
Ez mind természetesen csak elmélkedés, hiszen eszem ágában nincs megszegni a teljesen ésszerű KRESZ szabályokat.
70-es hengerhez új varió kell, kuplungrugók, kipufogó stb. Nem akkora ördöngösség amúgy átépíteni. Rend őrei pedig figyelnek, a helyszínről elviszik kpm vizsgára a motort
"ha levillognak a Hungárián, hogy 60-al repülök "
Egy robogóval a Hungárián életveszélyes 45-el haladni, ezt a rendőrök is tudják, engem sosem csesztettek emiatt. Sokkal biztonságosabb mindenki számára hogyha annyival megy egy robogós mint a többi autós. De nem értem a kérdést mert az 50-es robogók röhögve tudják a 60-as tempót. Az hogy egy varió görgős robogó nyélgázon megy az teljesen normális, ez teljesen más konstrukció.
Ha nem értesz hozzá szopás összerakni, valószínűleg elsőre nem is lesz jó, folyton nyúlkálni kell hozzá, soha nem lesz kész és persze sokat fog fogyasztani. Ha végül megelégedsz vele, akkor meg már gyenge lesz.
Viszont mindenki elkezdi valahol, ha ez érdekel téged és van rá keret kezdj bele. De egy értelmes tuning kb egy másik átlagos robogó ára.
A rendőröket nem érdekli, ha nem keltesz feltűnést. Kivéve az ilyen szúrópróba szerű dolgok amikről hallani (én még nem találkoztam vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!