Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » LPG (autógázos) autót tényleg...

LPG (autógázos) autót tényleg nehezebb eladni?

Figyelt kérdés

dec. 28. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"több alkatrész = nagyobb hibalehetőség"

Amikor gázzal jársz akkor meg nem használod a benzines befecskendezőket, tehát a logikád alapján még jól is jársz, mert 4 benzinijektor sokkal drágább és azokat kíméled. Sakk matt :D

dec. 28. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"A lényegen kb semmit nem változtat"

Csak 400 forintot 100 kilométerenként. Tényleg semmiség... Ugyanezt csináltad az előző válaszban is, fogsz egy meglehetősen lényeges részletet és úgy teszel, mintha irreleváns lenne. Elég gáz (haha érted, szóvicc).

"le is írtam, hogy az jár gázzal aki sokat jár, nem tudom ezt miért nehéz értlemezni"

Mert ez egy nagy büdös hazugság. Már megint. A dízelek átlagos futása azért sokkal nagyobb, mert nagyobb távon kevesebbet fogyasztanak, ezért aki sokat megy, az sokat spórol. LPG-nél te magad ismerted be, hogy többet fogyaszt a benzinnél. A legkevésbé sem éri meg sokat menni vele. Te lehet nagy távokra használod, de nem éri meg nagy távokra és kb. senki sem használja nagy távokra. Átlagos normális távokra használják, azaz évente kb. 15 ezer kilométer, ahogy írtam.

"Ez hol 10%?"

Tudom, hogy nehéz elfogadni, hogy a világ nem körülötted forog, de szeretném megismételni újra. NEM RÓLAD VAN SZÓ, HANEM ÁTLAGOS KÖRÜLMÉNYEKRŐL!

"pontosan ugyan annyi a javasolt csereperiódus, mint benzinnel"

A baj az, hogy a gyertya túlzott öregedése egy tény. NGK Laser iridium gyertya gyártó által hirdetett élettartama: 160 ezer km. NGK LPG Laserline: 100 ezer kilométer.

"Ezt még csak nem is tudom hol olvastad, akkora sületlenség."

Sehol nem olvastam. Hiába próbálsz ezzel bemocskolni, én nem olvastam sehol semmit. De ezzel is csak engem igazolsz: ha én csak az olvasott hülyeségeket ismétlem (szerinted), akkor hogyan mondhatok olyat, amit nem írnak sehol? Jaaaa, hogy én nem az olvasottakat ismétlem vissza, hanem a valóságra alapozok. Lehet, hogy nem volt túl sokszor szerencsém, mivel eleve nincs belőlük sok, de attól még volt annyihoz szerencsém, hogy releváns önálló szakmai véleménnyel rendelkezzek.

"6"

És tévedek, hogy én magam ismertem el, hogy ez ritka? Tévedek, hogy pont emiatt nem is számoltam fel extra költséget? Tévedek, hogy ennél fogva ez a pont nem befolyásolta a számításomat? Ez csupán egy kiegészítés volt, egy megjegyzés, hogy megtörténhet. Mert ha nem történhetne meg, akkor nem kéne időközi biztonsági szemle. De kell. Nem véletlenül.

"Ha azt hiszed kevesebbet ér gázzal (nem ér amúgy kevesebbet)"

Tényleg ennyire ostobának nézel mindenkit. Szerinted nem tudunk felmenni a hahu-ra és körülbelül 30 másodperc alatt megcáfolni téged?

"fogod és 130e forintért kiveszik, új vizsga oszt' benzines. +1 misi profit a te logikáddal"

És egy normális vevő a másodperc tört része alatt fog sarkon fordulni, amikor meglátja, hogy a szívótorok foltozva van, itt-ott lyukak a műanyagokon, fedelek szétvagdalva, stb. Ha nem a gáz miatt olcsóbb egy autó, akkor a gáz okozta károk miatt olcsóbb. Így vagy úgy, de azt a pénzt sosem kapod vissza.

Az érveim és a matekom köszönik szépen, jól vannak. És azzal, hogy vádaskodsz, azzal az égvilágon semmit sem érsz el. Igazi gyáva hazug emberek fegyvere ez. Én sosem vontam kétségbe a személyedet. Mondhatnám, hogy csak hazudsz róla, hogy LPG-s autód van, valójában azt sem tudod mi fán terem. Én ilyet nem mondok, mert veled ellentétben az én érveim a saját lábukon állnak és nem arra kell hagyatkoznom, hogy a másik kredibilitását leromboljam. Szánalmas az ilyen.

dec. 28. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Jó, jó, de akkor mi a helyzet a gyári beépítésű gázos autókkal, mint pl. a Dacia?

Azokban is cserélni kell majd a gáztartályt?

dec. 28. 19:28
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
En 250 ezerert vettem benzin-gázos kocsit napi 100 km re, jobban jövök ki vele azért lényegesen.
dec. 29. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:

3.

Ülj fiam!

Fizika, matek egyes alá.

jan. 1. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!