Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A piros színű autókat tényleg...

A piros színű autókat tényleg nehezebb eladni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy fehér-szürke autónál biztos nehezebb, de közel sem egy oylan szin amit lehetetlen lenne.
2016. jún. 3. 09:41
 2/7 Koaxk Ábel ***** válasza:
90%

Nem tudom mennyire igaz a dolog, de nekem anno egy díler azt mondta, hogy színben a piros és a fehér a két legeladhatatlanabb szín.

Valamint a 3 ajtós autókat is marha nehéz eladni, amennyiben az adott típusból van 5 ajtós változat és nyilván nem sportkocsiról vagy coupe-ról van szó!

2016. jún. 3. 09:43
 3/7 anonim válasza:
61%

Most,hogy belegondoltam.. A piros autók nem túl vonzóak. Nem igazán ideális szín.

Kivéve,ha Ferrarid van. Azt könnyen el tudod adni.

2016. jún. 3. 10:03
 4/7 anonim válasza:
69%

Hm...nekem pl nem :)

Eddig csak piros autóim voltam :D

Nekem ez a kedvenc színem, szóval én csak piros autókat veszek/keresek! A következő egy piros Peugeot 207-est akarok :)

De amúgy a kérdésedre visszatérve, apa és anya is utálja hogy mindig piros kocsit veszek :D Szóval, lehet hogy igaz!

2016. jún. 3. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
a piros meg mindig az egyik leggyakoribb szín a fekete-ezüst-fehér után. kékből is sok van, sárga-zöldből kevés, a többi színből méginkább
2016. jún. 3. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Kis autóknak jól áll a piros szín.
2016. jún. 3. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Bezzeg a '70-es években, amikor a Röppentyű utcai Merkúr telepen futóversennyel döntötték el, hogy kié legyen a 2 db piros Zsiguli. Mert a többi fehér volt.

:D

2016. jún. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!