A piros színű autókat tényleg nehezebb eladni?
Nem tudom mennyire igaz a dolog, de nekem anno egy díler azt mondta, hogy színben a piros és a fehér a két legeladhatatlanabb szín.
Valamint a 3 ajtós autókat is marha nehéz eladni, amennyiben az adott típusból van 5 ajtós változat és nyilván nem sportkocsiról vagy coupe-ról van szó!
Most,hogy belegondoltam.. A piros autók nem túl vonzóak. Nem igazán ideális szín.
Kivéve,ha Ferrarid van. Azt könnyen el tudod adni.
Hm...nekem pl nem :)
Eddig csak piros autóim voltam :D
Nekem ez a kedvenc színem, szóval én csak piros autókat veszek/keresek! A következő egy piros Peugeot 207-est akarok :)
De amúgy a kérdésedre visszatérve, apa és anya is utálja hogy mindig piros kocsit veszek :D Szóval, lehet hogy igaz!
Bezzeg a '70-es években, amikor a Röppentyű utcai Merkúr telepen futóversennyel döntötték el, hogy kié legyen a 2 db piros Zsiguli. Mert a többi fehér volt.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!