Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennél úgy egy használt...

Megvennél úgy egy használt autót, hogy vissza van tekerve a km órája?

Figyelt kérdés
Körülbelül 80 ezer km el visszatekerték az óráját miután szlovéniából behozták.
tegnap 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Konkrét típustól függ és hogy nagyságrendileg mennyi km van most benne. Mert ez két elengedhetetlen információ.
tegnap 20:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Astra H 1.6 2008 as évjárat, 174.000 KM el hirdetik és 80.000 -t tekertek rajta vissza.
tegnap 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:

És ezt honnan tudod?

A jszp-ben láttam olyan kocsit, amelyiknél a futott kilométer egyre kevesebb lett. Nem tudom, hogyan lehetséges.

Egyébként egy icipicit is szokatlan dolog miatt is passzolnám.

tegnap 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:
H astrat nem.
tegnap 20:42
 5/10 A kérdező kommentje:

[link]

Alvázszám alapján megnéztem a szlovén nyilvántartásban és ebből tudom.

tegnap 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Mivel így többért adják, mintha nem lenne tekerve, így nem. De én állapotot veszek, lehet egy 500 ezer km autó is hibátlan állapotú és lehet 50 ezer km alatt motorhibás, elhanyagolt, fostalicska is. ÁLLAPOT!
tegnap 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Lényegében MO-n a kintről hozott autók jó 80-90%-a tekert, a 15+ éves autóknak meg 100%-a. Szóval kb elkerülhetetlen, hogy tekert autót vegyél ha ilyen idős kocsi a célcsoport.

De ha van rá bizonyítékod akkor kiváló alkualap, ha meg amúgy egyben van akkor miért ne.

tegnap 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért jó a humoruk a neppereknek is, kiírja, hogy garantált futással aztán feltesz egy szervízkönyvet, ami 2014-ig van rendszeresen vezetve szerb szervízekben 104e km-ig (itt 6 éves az autó), aztán a követező bejegyzés már magyar 2024-ból 170e km-rel. Hirtelen már csak évi 6000 km-t futott a kocsi az elmúlt 10 évben :D
tegnap 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Az adott példányt nem.

tegnap 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jó állapotú az autó, akkor ezt fel tudod használni alkuhoz, de ha nem engednek belőle akkor így semmiképp.
ma 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!