Megvennétek ezt az Audi A5-öt?
Sziasztok!
19 éves vagyok, két éve megvan a jogsim, szüleim autóival jártam eddig. Adódott egy lehetőség, hogy a keresztapám lecserélné az autóját, egy 2008-es Audi A5 3.0 TDI-t, kézi váltóval (szerencsére), mivel megjött az új céges Arteonja, és nincs szüksége már erre. Az autó kb. hibátlan állapotban van, 148 ezer km van benne jelenleg. A kérdésem az lenne, hogy ti megvennétek-e egy ilyen autót, illetve lehetnek komolyabb rejtett költségek egy mindig rendszeresen karbantartott, tényleg szép állapotú A5-nél? Természetesen nagyon kedvező áron tudnék hozzájutni.
Válaszokat előre is köszönöm!
Nyilván a km-t meg kell szorozni legalább kettővel, de ha jó állapotban van, akkor lehet.
Bár őszintén szólva ilyen öreg A5-öt én már nem vennék magamnak, ha ennyi a keret, akkor inkább Scirocco. Tudom más kategória
"" A kérdésem az lenne, hogy ti megvennétek-e egy ilyen autót, illetve lehetnek komolyabb rejtett költségek egy mindig rendszeresen karbantartott, tényleg szép állapotú A5-nél? "
Ezt hülyeség megkérdezni, mert van pár ember aki megveszi, és sok meg nem veszi meg.
Az meg hogy milyen rejtett költségek lesznek ezt megint nem tudja senki.
Lehet 5 évig nem lesz komolyabb kiadás , de beleszaladhatsz már fél év mulva is több százezres kiadásba.
Ha tetszik vedd meg és kész.
Én nem vennék ilyet az biztos, már csak az adó és a biztositása miatt sem.
Meg azért ha ez rendbe van, akkor adja magát hogy szúrja neki az ember és állandóan jönne a büntetés a gyorshajtásról.
mindenképp vedd meg, eddig a legjobb autóimat én is így vettem, sosem volt velük gond
szerintem sem vészes a 240 ló, hajrá!
Ha ki tudod használni akkor ennél jobban nem járhatsz hiszen a tulaj rokonod szóval előélete valamennyire ismert.Azért nézesd át szerelővel mielőtt megvennéd és készülj fel hogy "prémium" autó lévén ha beszökik pár javítás ki kell nyitnod a pénztárcát.
Viszont ha többségben városban mész vagy kis távokat akkor nem lenne jó mert ez hosszú pályázásra van kitalálva,városban inkább gyilkolod.
Köszi a válaszokat!
Utolsó, én szeretek váltogatni, az automatához szerintem még fiatal vagyok. Az autó relatív sportosságához pedig szerintem jól illik ez a 6 fokozatú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!