Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennétek ezt az Audi A5-öt?

Megvennétek ezt az Audi A5-öt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves vagyok, két éve megvan a jogsim, szüleim autóival jártam eddig. Adódott egy lehetőség, hogy a keresztapám lecserélné az autóját, egy 2008-es Audi A5 3.0 TDI-t, kézi váltóval (szerencsére), mivel megjött az új céges Arteonja, és nincs szüksége már erre. Az autó kb. hibátlan állapotban van, 148 ezer km van benne jelenleg. A kérdésem az lenne, hogy ti megvennétek-e egy ilyen autót, illetve lehetnek komolyabb rejtett költségek egy mindig rendszeresen karbantartott, tényleg szép állapotú A5-nél? Természetesen nagyon kedvező áron tudnék hozzájutni.

Válaszokat előre is köszönöm!

2021. jan. 17. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem tul oreg, nem tul hasznalt, hajra. Leld oromodet benne, de 3000 cm3 nem vicc, az lehet neked sok loero. Legy ovatos.
2021. jan. 17. 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:
10%

Nyilván a km-t meg kell szorozni legalább kettővel, de ha jó állapotban van, akkor lehet.

Bár őszintén szólva ilyen öreg A5-öt én már nem vennék magamnak, ha ennyi a keret, akkor inkább Scirocco. Tudom más kategória

2021. jan. 17. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"" A kérdésem az lenne, hogy ti megvennétek-e egy ilyen autót, illetve lehetnek komolyabb rejtett költségek egy mindig rendszeresen karbantartott, tényleg szép állapotú A5-nél? "

Ezt hülyeség megkérdezni, mert van pár ember aki megveszi, és sok meg nem veszi meg.

Az meg hogy milyen rejtett költségek lesznek ezt megint nem tudja senki.

Lehet 5 évig nem lesz komolyabb kiadás , de beleszaladhatsz már fél év mulva is több százezres kiadásba.

Ha tetszik vedd meg és kész.

Én nem vennék ilyet az biztos, már csak az adó és a biztositása miatt sem.

Meg azért ha ez rendbe van, akkor adja magát hogy szúrja neki az ember és állandóan jönne a büntetés a gyorshajtásról.

2021. jan. 17. 12:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! A kilométert biztosan tudom, hogy annyi amennyi. A vezetési stílusom pedig inkább tempós de nyugodt. Szerintem a 239 lóerő még nem mondható vészesen soknak, persze biztosan más mint az 1.4 TSI Passat, amit eddig használtam.
2021. jan. 17. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

mindenképp vedd meg, eddig a legjobb autóimat én is így vettem, sosem volt velük gond

szerintem sem vészes a 240 ló, hajrá!

2021. jan. 17. 12:55
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Ha ki tudod használni akkor ennél jobban nem járhatsz hiszen a tulaj rokonod szóval előélete valamennyire ismert.Azért nézesd át szerelővel mielőtt megvennéd és készülj fel hogy "prémium" autó lévén ha beszökik pár javítás ki kell nyitnod a pénztárcát.

Viszont ha többségben városban mész vagy kis távokat akkor nem lenne jó mert ez hosszú pályázásra van kitalálva,városban inkább gyilkolod.

2021. jan. 17. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha lenne pénzem, és nem lenne már így is több autó az udvaron, mint kéne, most mennék utána. Nem irónia, tényleg nekem az egyik best buy az első gen-es Audi A5, 3.0 TDI, ráadásul kéziváltó. Gyönyörű autó.
2021. jan. 17. 18:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk ebbe a kategóriába már pont jobban illik az automata, ez nem a boyracer hülyegyerek féle 316 bmw.
2021. jan. 17. 18:47
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó, én szeretek váltogatni, az automatához szerintem még fiatal vagyok. Az autó relatív sportosságához pedig szerintem jól illik ez a 6 fokozatú :)

2021. jan. 17. 19:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, az A6-ban nekem is Tiptronic van, imádom. De az A5-be illik a kézi. Ez nem japán szívóbenzin, hogy másodpercenként kell gangolni, hanem nagyon finom, hosszú fokozatok vannak benne, lehet uriasan váltogatni, vonulni vele. Mert ez a 6 hengeres TDI tényleg ilyen, nem kell és nem is illik kinyomni a szemét, csak megy mint állat, alacsony fordulaton is.
2021. jan. 17. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!