Megvennétek ezt az Audi A5-öt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
19 éves vagyok, két éve megvan a jogsim, szüleim autóival jártam eddig. Adódott egy lehetőség, hogy a keresztapám lecserélné az autóját, egy 2008-es Audi A5 3.0 TDI-t, kézi váltóval (szerencsére), mivel megjött az új céges Arteonja, és nincs szüksége már erre. Az autó kb. hibátlan állapotban van, 148 ezer km van benne jelenleg. A kérdésem az lenne, hogy ti megvennétek-e egy ilyen autót, illetve lehetnek komolyabb rejtett költségek egy mindig rendszeresen karbantartott, tényleg szép állapotú A5-nél? Természetesen nagyon kedvező áron tudnék hozzájutni.
Válaszokat előre is köszönöm!
2021. jan. 17. 12:18
11/13 anonim válasza:
Szerintem hülyeség kézivel venni. Nem attól lesz élvezetes, hogy rúgdosol egy pedált. Bele tudsz nyúlni kézzel is az automatába, ráadásul gondolom abban is van F1 fül a kormányon, akkor meg pláne.
12/13 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nem dízelautó való neked. Ha szereted a kézi váltót, akkor pörgős autó kell neked. A sportos karaktert elsősorban nem a nyomaték vagy a lóerő adja, hanem a jó gázreakció, a rövid váltó fokozatok, és a komoly hangzás.
13/13 anonim válasza:
Nekem is ugyanaz a V6 motorom van, nagyon megbízható
Főleg annyi km-rel amit írtál még sokat el fog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!