Véleményetek szerint melyik a legmodernebben kinéző autó 2-3 millió forintig?
Figyelt kérdés
dec. 17. 17:28
1/7 anonim válasza:
UFO Civic,nem biztos hogy a legmodernebb a megfelelő kifejezés rá de az egyik legfuturisztikusabb
2/7 anonim válasza:
Golf7, a kínálat alja van ennyiért ugyan, de ennyi pénzért ez a legletisztultabb, legminimálabb
3/7 anonim válasza:
UFO Civic, 20 ev alatt alig oregedett a formaterv.
4/7 anonim válasza:
Ufo civic, persze, odaáll egy parkolóba max 7-8 éves autók közé amik nem daciák meg suzukik, és rögtön világít hogy ő a legidősebb.
5/7 anonim válasza:
Melyik 7-8 eves auto kerul 2-3 millioba?
6/7 anonim válasza:
Lehet nem a legjobb példa, a 2-3 milliós árkategória alapján nekem ez ugrott be. Ezek is már 15 év körüli autók. Ha ránézek egy ilyenre, nekem nem az jut elsőre eszembe róla, hogy hű micsoda nagypapis retró oldtimer autó! Még akkor sem, ha mellé áll egy itt agyondicsért, nagyjából kortárs ufós civic. Az én szememben nem űrhajó-Zsiguli szintű a kontraszt... de biztos én látom rosszul. (Hozzáteszem sosem volt ilyenem.)
7/7 anonim válasza:
#6 Pedig világít rajta hogy eröltetetten futurisztikus, de öreg forma. Nem olyan értelemben modern hogy fiatalnak néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!