Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legszebb külsejű...

Melyik a legszebb külsejű kocsi amit megtudok már venni 3-3.5 millio forintert?

Figyelt kérdés

dec. 7. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Mindenkinek más a szép, nekem pl az Audik a legszebbek a világon, ennyi pénzért már ki tudsz fogni valami jót, de igazából ennyi pénzért már valami újabb Opel, Peugeot, Ford vagy akármit is tudsz venni. Nézzél szet, és ne felejtsd el lecsekkolni ugyfelkapun a rendszámot+az alváz számot carvertical-on, hogy ne valami le rúgott szart vegyél 15+ tulajjal és összetörve, de összerakva stb stb.
dec. 7. 23:18
 2/10 anonim válasza:
73%
Ne haragudj, de amíg neked az a lényeg, hogy "melyik a legszebb külsejű kocsi", addig ne vegyél... Ahogy első írja alapból mindenkinek más a szép, de sztem (nekem) sokkal fontosabb milyen állapotban van... Nekem egy lassan 20 éves Ford Fusion-om van, amit a férjemtől "örököltem" (ő vett másikat) - 2 hónapja volt műszakin és beszéltem a szerelővel, hogy a férjem már évek óta "cseszeget", hogy cseréljük le egy fiatalabbra, de én szeretem ezt a kocsit.. még a szerelő is azt mondta nehogy lecseréljem, mert szuper állapotban van és könnyű-olcsó szerelni is, ha probléma lenne. ;) Persze az sem mindegy, ki mennyit megy vele... Naponta kell 100km-ereket megtenni vagy csak munkába járáshoz-bevásárláshoz-gyerekek sulis dolgaihoz kell... de akkor sem a külső számít..
dec. 7. 23:29
 3/10 Szolovjov ***** válasza:
39%
Mercedes-Benz W116
dec. 8. 03:43
 4/10 anonim válasza:
35%
Bugatti Chiron.
dec. 8. 08:22
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

A 116 tényleg odabax!

Tekintélyt parancsoló megjelenése van 😍

dec. 8. 10:44
 6/10 Zolee66 válasza:
78%
Bármilyen,csak szutyok Mercedest ne vegyél.
dec. 8. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:
BMW e36 325i
dec. 8. 12:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A szép relatív. Na meg milyen kell úgy egyébként? Szedán, coupe, hatchback? stb stb.

Én Scirocco-t vettem, nem bántam meg

dec. 8. 13:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez abszolút relatív, hogy kinek mi a szép. De hogy válaszojak is a kérdésedre, ekkora kerettel valami egyedi autó próbálnék választani, ami után megfordulnak az emberek. Talán egy alfa Romeo. Azok között nézz szét. Amennyiben csak a külsőségeket nézzük abban az esetben sokan elismerik az olaszokat.
dec. 8. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Audi A5 coupe a legelegánsabb, ami még nem túl régi típus, és a megadott árba is belefér.
tegnapelőtt 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!