Szerintetek melyek a legszebb lány- és fiúnevek?
Fruzsina, Rebeka.
Erről a kettőről nekem mindig valami r*banc jut az eszembe, és ne haragudjon meg senki, ez azért van, mert volt osztálytársaim között (általános, közép, főiskola) mindig a legnagyobb r*bancok közt voltak fruzsina meg rebeka nevezetűek. Komolyan. De amúgy tetszenek is ezek a nevek, csak hát na.... erre tudok egyből gondolni.
Fiúk: Gellért, Lénárd, Kornél, Alfréd, Frigyes, Ábel, Máté, Péter, Levente, Viktor (habár nem tudom, ebben a politikai helyzetben jó ötlet-e Viktornak elnevezni valakit), Martin, Mátyás, Loránd, Tamás, Csaba
Lányok: Elena, Alíz, Lotti, Rita, Véda, Kornélia, Bernadett, Bettina, Nóra, Dorottya, Tímea, Klára, Olívia, Diána, Petra, Hanna, Flóra, Zita, Laura, Sára, Veronika, Viktória, Mira
Van köztük pár különleges, ami nem biztos, hogy másoknak tetszik, de számomra ezek a legszebbek.
Fiú: Nimròd, Nándor, Lipòt
Lány: Esztella, Dalma, Lilla
Ha én kifogyok írás közben, akkor végig szoktam olvasni az összes anyakönyvezhető nevet, és valami csak megtetszik. Tök jó, mert évről évre bővül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!