Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10 millió forintból szeretnék...

10 millió forintból szeretnék BMW-t vásárolni, benzines, sedan/coupe, max. 10 éves mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Főleg a 3-as vagy 4-es széria tetszik.

Benzinest szeretnék de ilyen 318i stb. nem , legalább 320i de inkább 330i mivel jelenleg is 200+ lóerős kocsim van nem szeretnék a teljesitményből lejjebb menni, illetve mindig is gagyinak tartottam ha valaki a legkisebb motorral vesz BMW-t, elveszti úgy szerintem a lényegét, akkor már inkább más márkát vennék.

nov. 16. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem elég jól behatároltad már magadnak, hogy mi jöhet szóba.
nov. 16. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Valóban van elképzelésem, csak szeretnék esetleg tippet hallani, hogy mit kerüljek el mert rossz konstrukció, stb.

Pl. xDrive biztos kizárva, mivel sok helyről hallottam, hogy sok a nyűg vele

nov. 16. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Az F3X szériában már elég jók a benzinesek (N20, B48, B58), sokat javítottak a benzinmotorokon a kétezres évekhez képest. De ezeknél és már kötelező 200-250ezernél a vezérlés plusz csapágyak cseréje. A ZF 8-as váltó atombiztos konstrukció ha cserélik benne az olajat. xDrive-től sem feltétlen kell félni, osztóműben is olajat kell cserélni és nem lesz vele probléma.
nov. 16. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#2: Igen-igen. Ezért mondom, eldöntötted, hogy 3er/4er, eldöntötted, hogy nagymotor, eldöntötted a hajtásképletet, megvan a keret.

Valójában milyen modellek vannak amiket egymással szembe tudsz állítani? Mert szerintem már az ajtók számán és a színen kívül nem sok kérdés maradt

nov. 16. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak sajna nem tudni előző tulaj/tulajok mennyire cserélték olajat, általában semennyire szerintem

Kiváncsi lennék melyik motort ajánljátok jobban

nov. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!