10 millió forintból szeretnék BMW-t vásárolni, benzines, sedan/coupe, max. 10 éves mit ajánlanátok?
Főleg a 3-as vagy 4-es széria tetszik.
Benzinest szeretnék de ilyen 318i stb. nem , legalább 320i de inkább 330i mivel jelenleg is 200+ lóerős kocsim van nem szeretnék a teljesitményből lejjebb menni, illetve mindig is gagyinak tartottam ha valaki a legkisebb motorral vesz BMW-t, elveszti úgy szerintem a lényegét, akkor már inkább más márkát vennék.
Valóban van elképzelésem, csak szeretnék esetleg tippet hallani, hogy mit kerüljek el mert rossz konstrukció, stb.
Pl. xDrive biztos kizárva, mivel sok helyről hallottam, hogy sok a nyűg vele
#2: Igen-igen. Ezért mondom, eldöntötted, hogy 3er/4er, eldöntötted, hogy nagymotor, eldöntötted a hajtásképletet, megvan a keret.
Valójában milyen modellek vannak amiket egymással szembe tudsz állítani? Mert szerintem már az ajtók számán és a színen kívül nem sok kérdés maradt
Csak sajna nem tudni előző tulaj/tulajok mennyire cserélték olajat, általában semennyire szerintem
Kiváncsi lennék melyik motort ajánljátok jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!