Ha 5 millió forintból kellene most autót vásárolnotok a 3 német prémium márka közül, te milyen autót vennétek?
Hát nem ártana tudni, hogy milyen célra és felhasználási módra vásárolnád. Meg hogy mennyit tudnál/akarnál költeni rá éves szinten.
Egyébként mivel én BMW kedvelő vagyok (objektív és szubjektív okok miatt is), ennyiből vennék egy nagyon jó E39-et/E46-ot, vagy ha kicsit vastagabb a pénztárcád, akkor E60-at/E90-et. Nyilván a pontos kivitel és az egyebek a felhasználás módjától függ. De tudok javasolni konkrét típust, ha gondolod.
Attól függ mire.
Bár én is BMW kedvelő vagyok, de ha utazóautó kell akkor ennyiért patika E320 CDI-t néznék (W211) gazdagon extrázva. Az még a régi Mercedes értékeket hozza, és a motor zseniális.
Vagy ha inkább valami szeretgetős hobbiautóról van szó, akkor E39 540i.
Akkor nézegesd hahu-n a BMW 325d dízeleket. Kompromisszum az erő és a megfelelő ár-érték arány között.
4 millió körül is vannak már jó, viszonylag újabb modellek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!