Milyen utólagos módosításokat végeztetek az autótokon?
Figyelt kérdés
Nem tuningra gondolok hanem olyasmire mint pl utólagos tempomat beszerelése vagy menetrögzítő kamera biztosíték táblába kötése stb... Raknék az autóba extraként dolgokat csak egyelőre kifogytam az ötletekből.dec. 17. 16:09
11/17 anonim válasza:
Ablakot fóliáztattam, feher LED izzót tettem be a fenyszoroba.
Gondolkodtam egy apple carplayes lejatszoba is de azt majd a következő autóba ha nem lesz benne
12/17 anonim válasza:
10.
Sajna a vízhőmérő manapság mind ilyen, sőt van, amelyikben nincs is, csak 115-nél kigyullad egy lámpa. ODB-ről olvastatom ki én is.
13/17 tothp válasza:
Kifogytál az ötletekből? akkor teleraknád egy csomó xarral, amire nincs is szükséged. Használd, vezess aztán majd kialakul, hogy "ez még jól jönne".
Én szívesen betennék az ODB csatira egy Bluetooth-os adót. Akkor egy kiszuperált mobiltelefonon egy csomó extra adatot nézhetnék menet közben.
De annyira még sose hiányzott, hogy költsek rá.
15/17 tothp válasza:
14: Csak simán tetszik, de nincs rá szükségem, akkor ingyen is drága. Inkább veszek 10 liter gázolajat és hipp hopp 150 kilométerrel messzebb jutottam. És mivel nem nyélen tolom, nagyjából felesleges tudnom, hogy mondjuk épp mennyi az olajhőmérséklet.
16/17 anonim válasza:
#10, nem OBD, a hőmérséklet szenzort mértem, és ennek alapján adtam a műszerfalnak olyan jelet, ami egyszerűen átugrotta a "csalós" tartományt, így már megfelelően mozgatta a mutatót.
17/17 anonim válasza:
16.
Hát, valaki szereti a nehezebb utat járni. Mérnöki kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!