Laci199 kérdése:
Miért nem tudom sebességbe rakni a váltót?
Figyelt kérdés
A mai reggelemet megkoronázta hogy kocsiba szállás után nem tudtam sebességbe rakni a Fordom váltóját. Hiába melegítettem fél órát a kocsit, egyik fokozatba se tudtam rakni, ellenben enyhe égett szagot éreztem. Tudom majd a szervìzben elmondják mi baja, de mégis kb mire kell számítanom?ma 18:09
1/6 anonim válasza:
Kuplung gyanús ez, de miért lett volna égett szag álltó helyben?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, egy idő után éreztem némi égett szagot.
ma 18:59
4/6 anonim válasza:
Fordban van ilyen utánállító műanyag ami szeret eltörni hisz műanyag. Gondolom azzal lesz a gond, de bármilyen kuplunghiba lehet, akár még a kuplung bowden is elszakadhatott.
5/6 anonim válasza:
Szia! Még azt mond el ha nem titok: Mit csinált, hogyan viselkedett az autó mikor sebességbe akartad tenni.Mi változott az előző naphoz képest? recsegett, valami szorult, váltókar nem mozdult, kuplungpedál nem mozdult vagy beesett, vagy bármi??? Ha valaminek nincs köze a sebességbe rakáshoz, az biztos hogy az hogy meddig melegíted a gépjármű motorját. Ilyen erővel a féket is nyomogathattad volna fél óráig, ugyanannyi értelme lett volna.
6/6 A kérdező kommentje:
Elōző nap is mintha már nehezebb lett volna váltani, de mást nemigazán tapasztalatam, pedálnál sem.
ma 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!