Szerintetek egy rutinos söfőr átmenni elsőre a forgalmi vizsgán vagy bukna?
Figyelt kérdés
dec. 15. 21:26
1/5 anonim válasza:
Ha koncentrál akkor igen. Simán rutinból vezetéssel szerintem sokan megbuknának, köztük val'szeg én is.
2/5 anonim válasza:
Igen, pont ez miatt lehet bukó, hogy ha az ember rutinból vezet, akkor hajlamos nem a nagy könyv szerint vezetni. B-s jogsim több mint 20 éves, és mikor 2 éve csináltam a nagymotort, akkor azért oda kellett figyelni pár dologra, pl parkoló autók kikerülésénél indexelgetni oda vissza, és hasonlók.
4/5 anonim válasza:
A YouTube-n is vannak ilyen videók, és emlékszem, a YouTube korszak előtt is bemutattak néhány kisfilmet erről, ergo sokak szerint érdekes a téma.
Nem is az volt az érdekes, hogy a rutinos vezetők is buktak a forgalmi vizsga szimulációkon, hanem az, hogy azt sem tudták megmondani, hogy miért.
Ez pl nem egy szigorú vizsga szimuláció, de láttam olyat, ahol vizsgabiztos is volt hátul.
5/5 anonim válasza:
Ha a rutinos sofőr nem a bamba átlag és tudja, hogy ez most vizsga, nem mehet 51-gyel sem, a belátható kereszteződésben a stop táblánál akkor is megáll, ha dudakoncertet kap a háta mögül, stb., akkor valószínűleg igen. Napi rutin szerint vezetve nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!