Hol nem kell autópályázni A2 forgalmi vizsgán?
Szeghalom, Karcag, Salgótarján, Ózd, Pápa, Zalaegerszeg. Ezen városok közelében nincs autópálya.
Bár ha félsz, akkor nem értem minek akarsz motorra jogait.
Az egyik legegyszerűbb és legbiztonságosabb meg a legkönnyebb az autópályán közlekedni.
AKi ott nem tud elmenni az inkább ne közlekedjen sehol.
Én Székesfehérváron vizsgáztam, és ott se mentünk fel a pályára, az elkerülőre is csak egy alkalommal, ami 110km/órás, az sem rosszabb mint a pálya forgalom terén, és valamilyen szinten igaza van az 1-esnek, mert motoron azért parásabb lehet a helyzet, hiszen ott nem fogod a kaszni biztonságát érezni.
Sőt ha nem mentél eddig motorral forgalomban, akkor arról sem tudhatsz, mert erről valahogy senki nem beszélt, vagy olvasni róla, hogy országúton brutál turbulenciát generálnak a nagy járművek, rendesen cibálni fog a szél, és nem csak közvetlenül pl egy kamion seggében, hanem jóval mögötte is érezni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!