? forgalmi vizsgán ma buktam meg negyedszerre.és tanácstalan vagyok mi lehet a probléma mert valami mindig az útvonal végén történik az utsónál pl autopályáról lehajtva nem láttam a forgalomtól elzárt részt és rámentem..
Ez úgy hangzik, mint idegi fáradtság vagy a megkönnyebbülés okozta figyelmetlenség. Az első esetben sokat kell gyakorolni, hogy a vezetés rutinná váljon és ne fárassza az agyat annyira. Az órák végén érzed azt, hogy teljesen "kivagy"?
A második esetben mondogasd magadban, hogy "még nincs vége a vizsgának, nem lehet kiengedni". Vagy valami hasonlót. Önszuggeszció.
Esetleg kérj egy órányi konzultációt egy pszichológustol. Mond el, hogy erre a problémára keresel megoldást. Biztosan tud hasonló tippeket adni, egyszeri "ülésben" is. Nem olcsó, de egy újabb bukás többe kerül.
Nem lehet, hogy az útvonal végére már túlságosan elbízod magad? Egészen addig figyelni kell, amíg le nem állítod a kocsit, és ki nem mondja a vb, hogy sikerült.
Én is, és több ismerősöm is jártunk már úgy, hogy 50 perc vizsga után a kezünkben éreztük a jogsit, és az utolsó kereszteződésben hibáztunk egy nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!