2-ben több gáz kell és lassabban emeld a kuplungot.
3. akkumulátor?? miért elektromos az autó?
2021. dec. 8. 19:05
2/23 anonim válasza:
Aszta, micsoda műszaki kérdés.
2021. dec. 8. 19:55
3/23 A kérdező kommentje:
Indul egyesben. Nincs vele baj, de kettesből sem kellene lefulladnia. Természetesen gondoltam hogy nagyobb gáz kell neki. Ezzel korábban nem is volt probléma. ....Hogy elektromos e az autó ? Nem az. Szerintem vedd ki te is a tiedből az aksit, meglátjuk beindul e.
2021. dec. 8. 20:10
4/23 anonim válasza:
Annak az autónak egy baja van, ami pedig a kormány és az ülés között található meg.
2021. dec. 8. 20:26
5/23 anonim válasza:
Az enyém megy aksi nélkül is🤷♂️
Egyébként nagyon egyszerű a megoldás... Ne kettesből akarj indulni, ha olyan fa lábad van, hogy úgy nem megy, meg amúgyis, az összes fokozat ki van fizetve, nyugodtan használhatod az 1-est is.
2021. dec. 8. 20:28
6/23 anonim válasza:
Ahogy a 4-es írja... Viszont azt cseréld ki hamar, mert tönkre megy tőle az autó... 😂😂
2021. dec. 8. 20:28
7/23 anonim válasza:
én 4es fokozatban is el tudtam indulni , aztán egyik nap már nem felhívtam a szerelőt ő javasolta nézzem meg a pótkereket és iagza volt potkerék defektes lett megcsináltattam azóta megint lehet vele 4esben indulni
2021. dec. 8. 21:06
8/23 anonim válasza:
Sofőrsuliban nem szóltak, hogy 1es fokozatból kell indulni személyautóval?
2021. dec. 8. 21:21
9/23 anonim válasza:
Szerintem az lesz a baj, hogy el vannak kopva az ablaktörlő lapátjaid. Az okozhat még ilyet.
2021. dec. 8. 22:00
10/23 anonim válasza:
Jó, azért ennyire nem kéne hülyének nézni a kérdezőt.
Ez egy valós probléma, valószínűleg elkopott a 2-es fokozat léptetőmotor rudazatának a szíjhajtása. Filléres dolog megjavítani, leveszed a pneumatikus rendszerű motorfék tartályának a kupakját és ellenőrzöd a folyadékszintet. Ha az rendben, akkor csak a vonóhorog állásérzékelő szenzor romlott el. Filléres tétel, bármelyik drogériában kapsz hozzá. Csak ne felejtsd el magaddal vinni a forgalmit.🤷♂️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!